![]() |
Re: E30 - 3.0 24v
Quote:
Ms mult... |
3 Attachment(s)
.............................
|
Masina tipa dupa faruri noi
|
iustin , te-am vazut acu vreo 2 saptamani la mare , la costinesti....smechera rau de tot mashina ...felicitari ptr o masina superba !!
|
Quote:
|
daca YPO a fost superb la urs nu ii gasesc un termen pe masura. bravo :clap:
|
iustin , ai rezolvat cu aripile , mai ating cauciucurile? ar fi pacat sa le vopsesti de atatea ori pentru ca iti atinge...
|
eu l-am vazut acu vre-o 2-3 sapt prin buc s-a intalnit cu mertzul ala cu numere de ct....felicitari arata incredibil de bene in realitate
|
mersi...o sa vina si alte faruri.....vopseaua o sa ramana tot mata...sunt prea multe lucioase:))
|
Quote:
am eu de vanzare niste faruri noi noute cu angel eyes si xenon, daca te intereseaza::rolleyes2 https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/84976-vand-faruri-angel-eyes-xenon-dectane-pt-e30.html |
e nervoasa rau jucaria ta!!!si eu m-am gandit..sa mi-o vopsesc negru mat..dar am obs..k toata lumea isi vopseste masina in alte culori...si dispare toate rosiii si am zis k raman la rosu dar sa stii k e criminala cul asta cum arata pe urs:P..imi place k ai lasato kat mai originala..succes in cont...fara evenimente...bmw 4ever!:D
|
Felicitari pt o asa masina ! nu am decat cuvinte de lauda la adresa ta ! si cum zicea careva mai la inceput... o masina nervoasa + un sofer luat cu capu` = NEBUNIE CURATA :)) P.s. imi plac numerele tale de Dolju` de Germania :))
|
mersi.......
|
am uitat sa intreb ceva, cum ai facut cu masina, e inmatriculata pe ceva cunostinta de a ta de dincolo si platesti taxa in germania anual sau cum e cu numerele?
|
cred ca e un sticker ala albastru pe care scrie D ..............
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning