![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
io din cate stiu este tabla cu 50 la ora la intrare in cluj dinspre turda..
amu vreo 2 ani am luat un radar pe coborare dupa sensu giratoriu .. pe langa reno si nissan ... si politistu ala mi-o zis ca pe urcare e limita de 70.. nu pe coborare ... si spre Floresti de vreo 2 luni aproape.. este zilnic radar... stau sub pod sa ii ia pe aia ce vin dinspre floresti ... stau spre floreshti dupa intrare de pe pod spre pulus ... i-am vazut la intrare la muzeul apei ( sau ce dreaq e acolo .. auzi tu .. muzeul apei ... oare ce poti vedea acolo ? apa de amu 100 de ani ? :))) ) |
pe podul de la Polus nu stau?
In loc sa stea prin Bontida , Iclod, Fundatura, unde mor oamenii spulberati de vitezomani, ei stau in c.u.r cu nasul la intrare in cluj la umbra podurilor..... |
eu ziceam de 30 la ora chiar imediat dupa curba mortii pana umpic mai sus se sensul giratoriu la intersectia cu drumul de faget.
acolo`i 30km/h 100% |
pe Cluj-Zalau cand au bagat camere? Ca numai aseara le-am vazut....
Si daca eram cu platforma, amenda merge la proprietarul platformei? sau are raze x si vede si numarul de pe masina? |
se pare ca da. acceasi surpriza am avut-o si eu acum 2 zile, pentru ca nu prea frecventez drumul ala.
pana la zalau am prins vreo 3-4 si dupa zalau pana la intersectia catre carei inca vreo 3. daca is in folosinta si eu astept sa aflu :lol: ca pana am aflat ca sunt, prima am salutat-o pe la 80. |
Daca tot maresc astia salariile bugetarilor cu 50%, asteptati-va sa intalnim camere din 200 in 200 de metri ca numai din amenzi si din loteria de stat vor putea suplimenta bugetul de stat...taxa auto acuma o dau inapoi deci saracii nostri guvernanti vor fi obligati sa faca ceva in privinta banilor din buget...treaba cu camerele fixe e ca statul are doar un procent din amenzi iar restul banilor sunt ai firmelor care administreaza camerele radar...
|
am o dilema....Panoul de pe feleac e radar? ca am venit dinspre cluj spre turda si am trecut pe langa el cu vreo 60-70 si depasit pe linea aceea contiuna....(dak era radar oare m-a prins? ca din cate am vazut panoul e pus pe cealalta parte a drumului):???:
|
nu e radar iti arata viteza informativ si daca mergi de la cj la td nu ai nici o treaba cu el ;)
|
ok ms..ca m-ai linistit...:D
|
Chestia aia de pe 21 decembrie de pe la mijloc e cumva radar?? !!
|
din cate zice lumea da, din alte povesti am inteles ca ii pentru stopuri.
in functie de aia stie stopul cand sa fie verde |
este vreun turdean p`aci care stie ceva despre camerele de la Pennymarket?
|
stie cineva ceva de camerele de la Jucu(Apahida - Jucu)?
Mi-am adaugat in GPS o lista de camere si imi arata ca ar fi 3 in zona aia Stiti cumva daca sunt functionale? |
da astea cand s-au mai inventat?! :x
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning