![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
Quote:
|
sau poate ursoaica taraiebuca:))sa vezi cu ce urme de laba vine jakal`u pe el :))
|
se strang banii de parasolare...se face comanda..cine doreste sa poesteze
|
3 bucati la baiatu' si vezi nu fuma in dormitor :)
|
pai nu le-ai mai comandat bre odata ?! ...una bucata si la mine parasolar + sticker !!
P.S. fane cand ai timp da-mi un trrr !! |
astept un raspuns de la COLOR Tuning si va anunt...plm...nu am comandat ca am facut alt ceva cu banii mei...nu au fost stransi de la voi ;) ... cand am timp te sun
1 |
Sa facut Comanda de Parasolare si stikere!
Razvan sunt dator la tine cu un stiker + un baner micut cu adresa de web a clubului! Preturile la parasolare asa cum au fost si pana acum este de 25 de lei...la care sau adaugat si taxele de la FanCurier! Razvan ai un parasolar SEE`u are 3 Bucati Presupun ca si Hrz`ul vrea Parasolar... In Total au fost comandate 7 Parasolare! Cum sosesc parasolarele va invit la lipit si probabil in scurt timp la sesiunea de poze pentru site!! Sa auzim de bine! Ps.... See`......am fumat in sufragerie ..da`te Draq |
:cool: merge treaba brici aicia la inferno vad...:bat::pistoles: bv bv baieti...imi place de voi..:D:chuckel:
|
Quote:
mercii jiji .... astept sa ma suni cand ai timp si vb ta....poate mai facem si noi o intalnire ceva....!!!;) sa auzim de bine |
Ciene doreste Parasolar...sa se grabeasca mai am 5 Bucati..si ma pregatesc sa plec la mare :)) ....
Inca o rugaminte....Deoarece Pozele site`ului nu mai merg...cine vrea publicarea pe site, este rugat sa imi dea un email cu: -Nume --- Alias (Daca este Cazul) -Poze (3 Bucati--- Fata --- Lateral---Spate) -Tipul Masinii -Cilindree -CP email: [email protected] Toate Bune! |
date dreaqq ,da si mie 2 parasolare sa le vand sa fac si yo bani de mare.....
plm.....mergem la bulgari........ |
:))) tre sa ma apuc sa strang lovele de benzina...tigane...ca altfel o ardem numai in guvizi cu usturoi :)) ...app... am luat barca :)) te sparg...ii punem si stiker la barca :))):))):)))
|
fane cand ne intalnim si noi sa botezam si cotetu meu ?!
|
Incerc sa te sun astazi...cred ca ma duc sa mai schimb cate ceva la masina!sau diseara ne intalnim si ai stike+Link site si eventual Parasolar daca vrei!Vb la Telefon!
|
mai e loc si pentru un Fiat Punto Sporting? :) astept raspuns, multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning