Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/42297-dacii-dragutze-intretinute-ploiesti-discutii.html)

PH86MIN 19-01-10 08:07

Re: Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2991375)
mie imi raman tobele in urma si un prieten cu loganu trece cu 40 la ora pe acolo si eu abia ma tarasc:)

Asta pt ca tu ai arcuri sport din ce imi aduc aminte,e ceva logic,schimba si la logan toata suspensia si se schimba treaba.Nici suspensia de Cielo stock nu cred ca e prea departe de cea de Logan stock ;)

ALEX_BZN 19-01-10 09:53

pai aia am zis si eu.....se acomodeaza la orice drum..mai bine o lasi inalta daca ai nevoie de ea ca masina de familie.....daca o ti pentru plimbari poti sa o lasi jos destul de mult....oricum cred ca vreo 4 cm ar fi deajuns.,
PS:oricum MIN-ule un cielo stock e mai jos decat un logan stock....iti zic sigur.

shantzu 19-01-10 10:36

4 cm nu prea se cunosc la logan.Si-a pus anul trecut sarma pe logan si arata ca o masina normala :)

ALEX_BZN 19-01-10 10:39

se vede totusi santule o diferenta si plus ca al arcurile cu 4cm mai scurte nu e nevoie sa schimbi si telescoapele...deci e mai avantajos..si cu o janta smechera zic ca ar fi deajuns...la noi in tara trebuie sa raportam tuningu si cu drumurile:)))..adica in loc de arcuri sport punem pachet de drumuri grele:))) ca na Romania e ROmania:))..si daca ne riscam de arcuri deja 6-8 cm e prea mult.....s-ar putea sa nu poata sa iasa cu ea sa o tine de expozitie:)

shantzu 19-01-10 11:06

Niciodata nu am suportat vorba asta E de ajuns pentru drumurile din Romania, daca o lasam mai mult nu putem sa mai mergem cu masina

Eu stiu foarte multe masini joase (si cand zic joase nu ma refer la 4cm ) care circula zilnic fara probleme prin toata tara ...

Skma 19-01-10 11:08

corect dar aici intervine si rabdarea si atentia celui care o conduce!;)

ALEX_BZN 19-01-10 11:09

eu unu am dificultati cand ma blocheaza cate unii in parcare si trebuie sa cobor o bordura de 3-4 cm ca imi loveste pe dedesupt....idee e ca trebuie la noi in Romania sa adaptam tuningu cu pachetu de drumuri grele,suspensii soft si alte prostii dastea:)))

shantzu 19-01-10 11:11

Tu ai idee cat inseamna 3-4 cm ?
Ca sa iti atinga la o bordura de genul asta , trebuie sa cobori in masina , nu sa te urci :)

ALEX_BZN 19-01-10 11:16

am exagerat si eu cu 3-4 cm....dar zi 6-7 cm..ca nu e bordura daia mare cum sunt cele din centru sunt dalea normale......si in plus ca mai am dificultati cand se strange zapada daia pe drum..tu mergi cu masina pe urmele facute de altii si ramane o parte de nu a fost atinsa si e inalta..vine fix pe jumatatea masinii..aud numai harj....harj,pe scut si ce o mai atinge....daca ai suspensie sport si mergi pe soseaua vestului si ploua si nu vezi o groapa ai sansa sa nu mai scoti masina de acolo sau tu sa mergi in continuare dar roata sa ramana in groapa:))

julaikos 19-01-10 11:22

se poate circula si cu masini joase,si cu suspensie tare...trebuie doar sa vrei :D

ALEX_BZN 19-01-10 11:27

nu va contrazic....dar poti sa faci o imbinare intre util si placut..pui arcuri sport mai tari dar nu exagerat de joase repesctiv 6 sau8 cm..pui si tu cu 3,5-4cm mai joasa si ai ajuns la un compromis:)....se gasesc arcuri pt masina mea ca sa o cobor fata de cum e acu cu inca 3 cm adica fata de stock cu 6,5-7 cm...dar nu cred ca mai imi este folositor....daca e sport arcu si e tare te ajuta pe curbe,la plecari de pe loc,franari agresive....nu trebuie sa fie neaparat LOW RIDE asa cum vedem la americani de merg cu ele lipite ca la cea mai mica denivelare ies scantei de sub masina.

Skma 19-01-10 12:37

eu am 7 cm pe fata si 6 pe spate si merg...:twisted:

shantzu 19-01-10 14:49

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 2992412)
si merg...:twisted:

Si mai merge lasata putin 8)

jakal 19-01-10 14:55

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 2992412)
eu am 7 cm pe fata si 6 pe spate si merg...:twisted:

las-o blana si iti dau jante pe 14 9j.......PE BURTA............:))

mihaistan 19-01-10 16:01

atatea probleme... cand va puteti lua hidraulica... si va doare la amortizor... de orice groapa :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning