![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
ba nu imi dau seama ai mai ridicato de spate sau e la fel ??? sau ai coborato de fata???
ca inainte sincer tio-am mai zis era urat lasata asa parca se tara oricum arat bine multa bafta |
am coborat-o de fata. volanul se potrivea inainte cu interioru albastru. o sa continui dar momentan prioritarea e 4tuning days.
|
Arata excelent masina! Mai ales exteriorul si jantele fac toti banii!
|
fete de usi in ton cu bordu. poze cand o sa fac.
|
hai gabi hai cu noutati
si inca ceva las-o cat de jos poti, stii tu fly low ;) |
telescoape intarite de spate modificate si puse pe fata. cred ca o sa o mai cobor putin. geamuri custode, cauciucuri noi...mai sunt o gramada de facut....
|
Quote:
"rsg-ul fuge"-asta stim.........mai pune si tu niste poze mai noi.......:lol: |
:twisted:man o sa fac poze si sa pun. ce sa zic....e la fel de lasata cat a lu laure. sta roata frumos pe marginea aripii. alta viata. da mergi cu morcovu' in....ca atinge la gropame si borduri. oricum se uita lumea la ea ca la ozn-uri. azi la serviciu ii dadeau 4 tarcoale...:twisted::twisted:stn-ul o vazu...live e altfel.
|
5 Attachment(s)
poze.... cu rsg
|
acum ca am o pauza de 2 luni, o sa bag rsg-ul in rk. vreau sa afc interiorul, sa unesc din nou pragurile ca dupa troienele de asta iarna au ramas cu sechele, un nou look, si nu in ultimul rand o vopsea... sa fie in ton cu primavara....
|
am vopsit plasticele,urmeaza o grunduire a podelei si tapitarea scaunelor si a banchetelor. inca sunt in dilema. piele sintetica sau bumbac...:rolleyes2
|
cred ca bumbacul ar fi cel mai indicat ..
|
plasticele sunt gata. poze curand... scaunele si banchetele urmeaza sa fie facute. inca nu am hotarat...bumbac sau vinilin... ultima achizitie...un volan sparco...
|
1 Attachment(s)
am si eu o poza cu oltcitu tau de la VTM:D
|
ms pt poza. altfel e in realitate nu? inca nu stiu ce sa fac. pentru un aspect mai sportiv si o pozitie mai sport ar cam trebui sa tai traversa de pe podea... inca nu stiu ce sa fac. sa o tai? sa nu o tai? scaunele sunt cam inalte... habar n-am ce sa fac. cu interiorul mai e putin...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning