![]() |
Re: Respiro
corect....deci pt informatii ....Prv me ....sau prv trafy
:lol::lol: |
vine sotzul fericit acasa : nevastaaa , fa-ti bagajele ca am castigat un milion de dolari la loterie!
nevasta, fericita, zice: ce bagaje , de munte sau de mare? sotzul raspunde: - nu ma intereseaza, dispari odata Thx Rainman |
|
|
1 Attachment(s)
O mica plimbarica prin Sibiu, nocturn asa... ce sa fac si eu, amarat... Daca as avea mai multi cai poate poate ...da asa...tot e bine, suta + pe strada spitalelor (cunoscatorii stiu unde e)...V am aruncat manusa, sa vad cine mi raspunde...
P.S. Cam pe la sec. 20 incep , ca pana acolo am prins rosu la toate semafoarele.... ceea ce e aiurea in Sibiu (again cunoscatorii stiu de ce). |
dc nu urci mai mlt in ture cu ea? mai castigi ceva timp pana la 100..
|
pentru ca e pt prima oara cand o alerg in halu` asta (demaraj nu viteza) prin oras..... si eram un pik asha multumit....pana mi a bagat TIR mintile in cap, shi m am linishtit.... da bine ca nu se pune, ca el are si masina mai tare:))
|
|
|
bagati si voi aici niste nume de filme de comedie(da comedii sa fie :lol: ) ....
ms..! app: SUPERBAD ...l`a vazut careva ? |
pai..comedie sa incep cam asa:
First Sunday ( continuarea la seriile Friday, next friday, friday after next ) Good Luck Chuck Sydney White Pigs The Game Plan Accepted 50 First Dates cam atata am vazut in ultimele 3 zile Trailer la SUPERBAD: https://youtube.com/watch?v=MNpoTxeydiY |
Am un LOGAN, stiu... 2005, stiu...1.4 MPI cu tot ce vreau pe el, stiu...da mai stiu ca sunt cateva sute de mii ca a mea...parca ar fi vechea DACIA
:lol::lol::lol:l`am gasit tot pe forum :lol::lol::lol: |
uite unde era Eminescu, pe forum...si eu nu stiam.... unde l ai gasit sa ma minunez si eu, nu nu-mi spune, era la threadu` Mari poeti necunoscuti ai secolului XXI??
|
https://www.youtube.com/watch?v=O-llVMct7rE yhaaaaaaaaaaaa\:d/
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning