![]() |
Re: Intalniri
Ma duc si eu la City................ sa speram ca ninge :))))
|
MNaaa pe azi se iese la o plimbare si o poveste ?? Hai ca ii frumos afara nu se murdaresc masiniile 8)
|
siiigur k daaaa
|
Ceva planuri pe vineri??? ... daca e timp frumos.
|
eu inca nu am planuri... poate ma duc... cu fetita mea ranita :(
|
ar fi frumos ca in seara asta sa ne adunam sa vorbim cine vrea si cum sa mearga la 4 tuning days in sf. urmator de saptamana!!!
|
unde ne intalnim???
|
scuze, ca n-am mers... da a intervenit ceva...
|
carlos_the_transporter te-am vazut pe la metro vineri dimineata in jurul orei 10 :)
ti-am dat blitz m-ai salutat da nu cred ca ti-ai dat seama cine is:) |
Quote:
|
Radule cum vad esti online destul pe forum fa bine si hai si pe la mures vad ca ai ce discuta :))
|
pai de duminica seara sau lunea dimineata pana joia seara sau vinerea dimineata is tot in tg mures , mai trebuie sa ajung si acasa
cu vali ma mai intalnesc ... cu carlos , la angela la un suc una alta :) cand mai iesiti asa seara ziceti-mi si vin si eu:) mai ales la platou sau stiu eu ..:) eu daca vinerea ma duc acasa .. sa mai vin si seara mi lene .. si nah ..mai vin cateodata pij`ule inca nu te-am prins niciodata cand am fost eu la vreo intalnire ..cine stie poate te vad odata in trafic sau ceva facem o intalnire mai trz ? sau mai spre seara la platou ceva? |
EEee na eu nu frecventez angela poveste veche ....... in seara aia cand o fost intalnirea la auchan eu am ajuns mai tarziu si vam prins pe la mures mall eram langa tine te am claxonatttttttt si am scos mana pe geam poate nuti aduci aminte sau nu mai recunoscut.......
|
a ba da parca stiu
DEX azi ti-am vazut masina in VOINICENI |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning