![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
2 Attachment(s)
cam asta fac yo zi de zi + mers pe o roata + 180 hop pe quarter..nu am fotograf bun si prinde doar cand sar putin..cn se ofera sa-mi faca niste poze cu un aparat pro?:>dau un cico
|
2 Attachment(s)
De vreo 40 de minute am intrat in posesia acestei biciclete :D:D:D. Am luat-o cu 960 ron si pe drumul spre casa totul a fost ok. Frane buna, suspensie super ok(ma temeam sa nu fie prea moale)...mai multe o sa va zic dupa mai mult timp de utilizare.
|
sa o stapanesti sanatos omule!!!!
|
Amandoi sa fim sanatosi, eu si ea :lol: :D:D
Mersi ;) |
1 Attachment(s)
mai am un pic si imi termin capodopera...app dau la; schimb un psp slim modat ,card ,husa,arata f bn pe un bike ...psp il pun in 400 lei
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
uite asta neon pe bicicleta a si e si de vanzare 3 mil :D
|
14 Attachment(s)
My byke:D:D:D:D
Pana acuma am vopsit-o in 2 culori portocaliu:X cu negru , o banda de leduri:D , am lasat-o foarte jos din suspensie:D si niste cauciucuri fat frank schwalbe:twisted: |
Borla,sparco,OZ,brembo ???
Cred ca ar trebui sa iti reamintesti singur ca nu ai o masina....:rolleyes2 Foarte urat ai vopsit-o.... mare greseala cand ca ai vopsit si bratele de la pedalier,si pedalele,sa si luat culoarea deja, probabil tia ramas pe adidasi :lol: Bicicleta este una CROSS ? |
Imi plac stikerele:P
Si da e un cross Si bratele de la pedalier sunt schimbate;) numai sunt cele din poze... |
Proasta idee sa 'o lasi jos din suspensie', mai bine pune`o cum a fost, asa nu are o cursa prea buna...
|
un "bike" cross cu suspensia coborata si cu cauciucuri fat frank e combinatia perfecta :)).. parerea mea : ridica-i suspensia asa cum era si schimbai cauciucurile cu unele cross , fat frank-urile sunt de dirt si street ;).bafta la proiect
|
Quote:
si muta suspensia la loc... ca dai cu "burta" (pedalele) de pamant cand se forteaza.... |
Teava de la sa e taiata demult:P.
Si suspensia e intarita la maxim asa imi place;) |
sunt curios .....ledurile la ce le alimentezi????
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning