![]() |
Re: E36 - coupe SXL
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Mai visa unu ca isi face pisica cu 20 de milioane ca a mea , ii da o vopsea si iese tipla :lol::lol::lol: 20 costa numai chederele fata la portiere . Din cauza la tarusii astia cu maneau in blana pe centru s-a dus pe **** renumele acestei marci :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Quote:
insa... se pare ca unii sunt asa fara sa le faci nimic ! poza cu troaca in soare.... |
Super ..ai grija de ea ...
bft |
Quote:
http://e36world.ro/wp/marian_nedelcu/ un mic articol cu masina :D !!! |
Marianeee pune-i proiectoare:))
Asta era sigur din categoria alora de merg vara la ora 14 cu angel-urile si proiectoarele aprinse!! |
ie multi invidiosi ba nene :lol:
PS: matiu13 fa ceva te rog eu cu semnatura aia ca am dat 3 scroll-uri pana sa citesc tot :lol: |
Quote:
Quote:
Cum vorbeste lumea "eu n-am banii lui " futu-l in gura de idiot , in fiecare zi la ora 6jum sunt treaz si muncesc pana la ora 18-19 ....... eu tot ce am , MERIT , nu mi-a dat mamica , nu mi-a dat taticu nici bunicu...... tot ce am, am facut cu mainile mele :D !!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
dar in comparatie cu cea verde , clar cea neagra nu a avut mare insemnatate pentru mine ! Pisica Boston Grun ramane in suflet , chiar daca si pe ea a depasit-o actuala masina ... a fost o masina frumoasa , si buna ;) ! |
In timpul cand o aveai tu pe asta verde l-am cunoscut pe tovarasul tau cu TOP :) Stiu ca mi-a arata cateva filmari cu ea :twisted:
|
10 Attachment(s)
astazi am avut o experienta foarte placuta !
Jante Arad m-a servit cu un set de roti foarte frumos ! Oz Mito 2 , 9j fata 205/40/17 , 10,5j spatele 215/35/ (VIOL) ! Montaj facut la Nfs Tyres , BINEINTELES , cei mai tari ;) !!! Poze , poze , poze ! :pistoles: :twisted: :pistoles: :twisted: :pistoles: :twisted: :pistoles: :twisted: :pistoles: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning