![]() |
Re: VW Golf III - Proprietari
Jantele sunt pe 16` si nu freaca in aripi. La viraje mari, luate in fortza, atingea intr-un nit cu care ii prins bandoul de aripa dreapta, dar l-a polizat cauciucul si nu mai am probleme.
|
Frumoase jante :) si interesant ..ca eu am pe 15 si parca ating.. :)
cel putin cu iarna asta , ating la maxim ..ca am si suspensia.. e cam greu ca tre sa ai grija... :| mare grija cu strazile din romania ... |
Quote:
|
Asa cum am scris si mai sus, circul zilnic cu masina. Atata numai ca acuma are suspensia stock si table cu cauciucuri de iarna. Dar vine vara...:twisted:
|
1 Attachment(s)
Si eu cu Golfita mea :oops:.Din 93 voinica benzinara de 1.6l si 75cp.
Cele mai importante dotari ar fi cam astea: -geamuri,trapa si oglinzi electrice. -A/C. -radiocasetofon blaupunkt original.(urmeaza a fi schimbat cu ceva mai nou). In afar de faptu ca i-am inlocuit volanta cu una usurata,e stock. Urmeaza,cand da caldura, sa ii iau niste gume de vara impreuna cu o pereche de jante frumoase:D si in rest...depinde de buget(care e cam mic). |
Quote:
frumos tare golfu....sa ai grija de ea...parerea mea e ca o masina nu arata bine daca e modificata trebuie sa fie ingrijita |
1 Attachment(s)
Quote:
Am vazut ca si tu ai tot modelul acesta(suberb facut apropo).Am o intrebare: nu stii cum ca imbunatatesc faza lunga la faruri?Bate aiurea de tot...adica slab.:???:...uneori prefer sa merg cu cea scurta pentru ca vad mai bine. EDIT: am mai pus o poza...sa nu fiu chiar complet offtopic. |
frumoasa masina! nu vrei un volan vr6 in ea?
|
Quote:
|
da e diferit altfel nu ofeream
|
10 Attachment(s)
Quote:
ms...cat despre faruri...cumperi niste becuri de calitate sau mai bine un kit xenon...eu nu prea vad cu farurile astea ca le-am facut din nou oglinda si in loc de crom au iesit gri dar deocamdata sunt bune pana imi cumpar altele... pun si cateva poze cu actuala mea masina..pt k din pacate cu cealalta am avut accident si am sfaramat-o...mai am de lucru la asta...incerc sa o fac clean...astept sa vina caldura sa pot lucra mai bine la ea... |
Quote:
|
Quote:
|
am eu o prelungire de tabla daca intereseaza pe careva
scuze de of topic |
VW Golf III - Proprietari
15 Attachment(s)
Va salut dragi colegi. Cateva poze cu Golful meu ,1.9 Tdi 90Cp , in ordinea modificarilor
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning