Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Golf III - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/39964-vw-golf-iii-proprietari.html)

mosos 04-02-10 13:07

Re: VW Golf III - Proprietari

Jantele sunt pe 16` si nu freaca in aripi. La viraje mari, luate in fortza, atingea intr-un nit cu care ii prins bandoul de aripa dreapta, dar l-a polizat cauciucul si nu mai am probleme.

celino 05-02-10 17:16

Frumoase jante :) si interesant ..ca eu am pe 15 si parca ating.. :)
cel putin cu iarna asta , ating la maxim ..ca am si suspensia.. e cam greu ca tre sa ai grija... :| mare grija cu strazile din romania ...

Picinell 10-02-10 14:34

Quote:

Originally Posted by mosos (Post 3043062)
Va prezint si eu masina mea de zi cu zi: GTI 16v 20th anniversary.

frumos ... ai mai iesit cu ea iarna asta ? :D

mosos 10-02-10 20:07

Asa cum am scris si mai sus, circul zilnic cu masina. Atata numai ca acuma are suspensia stock si table cu cauciucuri de iarna. Dar vine vara...:twisted:

91SIN 16-02-10 19:07

1 Attachment(s)
Si eu cu Golfita mea :oops:.Din 93 voinica benzinara de 1.6l si 75cp.
Cele mai importante dotari ar fi cam astea:
-geamuri,trapa si oglinzi electrice.
-A/C.
-radiocasetofon blaupunkt original.(urmeaza a fi schimbat cu ceva mai nou).
In afar de faptu ca i-am inlocuit volanta cu una usurata,e stock.
Urmeaza,cand da caldura, sa ii iau niste gume de vara impreuna cu o pereche de jante frumoase:D si in rest...depinde de buget(care e cam mic).

valyh 16-02-10 19:12

Quote:

Originally Posted by 91SIN (Post 3092849)
Si eu cu Golfita mea :oops:.Din 93 voinica benzinara de 1.6l si 75cp.
Cele mai importante dotari ar fi cam astea:
-geamuri,trapa si oglinzi electrice.
-A/C.
-radiocasetofon blaupunkt original.(urmeaza a fi schimbat cu ceva mai nou).
In afar de faptu ca i-am inlocuit volanta cu una usurata,e stock.
Urmeaza,cand da caldura, sa ii iau niste gume de vara impreuna cu o pereche de jante frumoase:D si in rest...depinde de buget(care e cam mic).

frumos tare golfu....sa ai grija de ea...parerea mea e ca o masina nu arata bine daca e modificata trebuie sa fie ingrijita

91SIN 16-02-10 19:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3092868)
frumos tare golfu....sa ai grija de ea...parerea mea e ca o masina nu arata bine daca e modificata trebuie sa fie ingrijita

Multumesc!Am grija foarte mare de ea!:-)
Am vazut ca si tu ai tot modelul acesta(suberb facut apropo).Am o intrebare: nu stii cum ca imbunatatesc faza lunga la faruri?Bate aiurea de tot...adica slab.:???:...uneori prefer sa merg cu cea scurta pentru ca vad mai bine.

EDIT: am mai pus o poza...sa nu fiu chiar complet offtopic.

szoke_sz 16-02-10 19:24

frumoasa masina! nu vrei un volan vr6 in ea?

91SIN 16-02-10 19:35

Quote:

Originally Posted by szoke_sz (Post 3092912)
frumoasa masina! nu vrei un volan vr6 in ea?

E diferit fata de acesta?Oricum prioritatea mea momentan este sunetul din masina deoarece se aude penibil in boxele de carton care le are.Si nici radiocasetofonul nu e mai stralucit.

szoke_sz 16-02-10 19:53

da e diferit altfel nu ofeream

valyh 16-02-10 20:29

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 91SIN (Post 3092884)
Multumesc!Am grija foarte mare de ea!:-)
Am vazut ca si tu ai tot modelul acesta(suberb facut apropo).Am o intrebare: nu stii cum ca imbunatatesc faza lunga la faruri?Bate aiurea de tot...adica slab.:???:...uneori prefer sa merg cu cea scurta pentru ca vad mai bine.

EDIT: am mai pus o poza...sa nu fiu chiar complet offtopic.

ms...cat despre faruri...cumperi niste becuri de calitate sau mai bine un kit xenon...eu nu prea vad cu farurile astea ca le-am facut din nou oglinda si in loc de crom au iesit gri dar deocamdata sunt bune pana imi cumpar altele...

pun si cateva poze cu actuala mea masina..pt k din pacate cu cealalta am avut accident si am sfaramat-o...mai am de lucru la asta...incerc sa o fac clean...astept sa vina caldura sa pot lucra mai bine la ea...

91SIN 16-02-10 21:11

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3093170)
ms...cat despre faruri...cumperi niste becuri de calitate sau mai bine un kit xenon...eu nu prea vad cu farurile astea ca le-am facut din nou oglinda si in loc de crom au iesit gri dar deocamdata sunt bune pana imi cumpar altele...

pun si cateva poze cu actuala mea masina..pt k din pacate cu cealalta am avut accident si am sfaramat-o...mai am de lucru la asta...incerc sa o fac clean...astept sa vina caldura sa pot lucra mai bine la ea...

Am sa caut ceva becuri mai bune.Multumesc de sfat:D.Imi place ca arata foarte agresiv botul.Cum ai prelungit capota asa?

valyh 16-02-10 21:31

Quote:

Originally Posted by 91SIN (Post 3093349)
Am sa caut ceva becuri mai bune.Multumesc de sfat:D.Imi place ca arata foarte agresiv botul.Cum ai prelungit capota asa?

multumesc.:oops: prelungirea e facuta din tabla,la un tinichingiu priceput..se poate face si din fibra de sticla dar eu am vrut din tabla pt k mi se pare mult mai trainica.

macoveiciuc gabriel 16-02-10 21:39

am eu o prelungire de tabla daca intereseaza pe careva

scuze de of topic

eleet 20-02-10 18:08

VW Golf III - Proprietari

15 Attachment(s)
Va salut dragi colegi. Cateva poze cu Golful meu ,1.9 Tdi 90Cp , in ordinea modificarilor

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning