Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Masinile userilor 4tuning din Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/39928-masinile-userilor-4tuning-botosani.html)

VBogdan 30-03-08 22:48

Re: Masinile userilor 4tuning din Botosani

sa o stapanesti sanatos......dar am citit pe niste forumuri k ar trage dreapta din cauza celor care aduc masinile pe vapoare.....ceva cu sistemul de ancorare....u ai ceva probleme cu ea?inca o data sa o stapanesti sanatos si sa i dai tare....

Bogdan-sbt 31-03-08 15:40

Mai...tu esti sigur cu faza asta cu trasul dreapta??:)

VBogdan 31-03-08 18:33

am citit pe niste forumuri..era vorba de niste passaturi si am gasit o comparatie intre un passat si un accord...niste baieti care vroiau sa-si ia tot un accord le-au testat inainte si credeau k e din fabrica defectul...apoi au aflat k era de la transport....acuma nu au mai scris cum au rezolvat problema...poate au iesit ieftin,poate nu...nu stiu mai multe...eu doar de asta am intrebat de gaby-t....ma gandesc k aia de pe forum nu au scris doar k sa se afle in treaba....

ZBENG 31-03-08 22:41

Eu cred ca au scris special pentru fraierii care cred prostii din astea. OTV-ul va mananca zilele.

VBogdan 31-03-08 22:46

dar daca tu ai testa o masina si ai observa are ceva defect nu ai zice si la altii sa stie sa se uite si ei la acelasi lucru?nu cred k de acuma peste tot si chiar toti scriu doar ca sa se afle in treaba....poate aici....

Bogdan-sbt 18-04-08 12:17

belea cu voi:P

siminelsimi 20-04-08 03:43

Baloo, asteptam poze si detalii despre pisicutza:D s-o stapanesti sanatos!

baloo_cs 20-04-08 23:53

2 Attachment(s)
Ms fain...Pai e 320i 24v Vanos fuul opshan :lol:

jus7_4_fun 20-04-08 23:59

s-o stapanesti sanatos!

gaby-t 21-04-08 11:53

Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 1456833)
sa o stapanesti sanatos......dar am citit pe niste forumuri k ar trage dreapta din cauza celor care aduc masinile pe vapoare.....ceva cu sistemul de ancorare....u ai ceva probleme cu ea?inca o data sa o stapanesti sanatos si sa i dai tare....

Bogdan nu este adevarat, cel putin la mine. masina nu trage in nici o directie decat daca trag eu de volan :D . Masina e buna parerea mea si e mai usor de intretinut ca alte marci. motor silentios. etc.

Deci nu are cum sa fie de la transport poate aia aveau un cauciuc mai desumflat sa u a venit din fabrica da ce treaba are vaporu cu masina doar nu o pune sa mearga pe mare.

VBogdan 21-04-08 19:00

pai ma refeream la sistemul de ancorare pentru masini :-)....nah, bine ca nu e nici o problema, iar masina e OK.....sa o stapanesti sanatos si inca o data felicitari pentru alegerea facuta....:D;)....ca tot am bagat postul asta il felicit si pe baloo pentru pisicutza....

Bogdan-sbt 21-04-08 19:02

wa voi nu ati terminat cu vapoarele si masinilie de pe vapor...mai bine uitati-va la masina lu' baloo...si gata!
asta nu trage nici dreapta nici stanga...:))

VBogdan 21-04-08 19:04

ai dreptate bogdan....sa fie cu noroc si sa o stapanesti sanatos baloo....multumit bogdan?;)

kiddo 22-04-08 13:22

so stapanesti sanatos BALOO

wtah_nissan 22-04-08 13:32

eheee...bv frate:D...sa o stapanesti sanatos:D...ceva date tehnice?:)

All times are GMT +2. The time now is 12:53.

- Copyright 2026 4Tuning