![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
2 Attachment(s)
ce ai postat tu ....
Attachment 506337 si ce am vazut eu, putin mai inchis... si plus ca nu era acelasi numar ;) asa ca las`o moarta Attachment 506338 |
D3m0N te asigur ca Bentley-ul din Tatarasi e crem. In poze a iesit cam gri...asta e alta poveste. Oricum nu-ti pune nervii cu limuzina...au incercat altii si nu reusit. Mustangul ala negru cu prelata crem l-am vazut in fata la Traian acum cateva ore. Nu am reusit sa vad numarul ca nu a vrut vatmanul sa opreasca sa ii fac poze:lol:
|
Quote:
|
limuzina nu te sustin deloc. Din cate am inteles D3m0N se refera la un alt model de Bentley dar cu aceeasi culoare.
|
Quote:
Bafta |
Slip sunt deacord cu tine!In tatarasi este bentleyul crem asta e clar!Asta e tot D::DD:D:D:!
|
da ma am inteles... eu bentley`u lu chescu nu l`am vazut decat in poza postata de limuzina... si se vede clar ca nu`i crem in poza... oricum limuzina ... acum m`am convins ca e belea
|
3 Attachment(s)
Bentley-ul din Tatarasi e cat se poate de crem. Apare gri in poze dintr-un motiv lesne de inteles: aberatiile cromatice. Orice telefon/camera foto dotata cu un senzor prea slabut si cu un procesor de imagine sub orice critica scoate o culoare in loc de alta. Am vazut si Mustangul negru azi...din nou...are numere rosii de VS. Era parcat in zona Maternitatii. Numarul spate era indoit cam ciudat...Si ca sa fiu ontopic poze cu bijuteria...se pare ca e SL500 nu SL300, dar designul e acelasi.
|
Quote:
|
a ieshit db9-u la plimbare ...si azi in spre bucuresti si in bucuresti am mai vazut 2
|
3 Attachment(s)
Am vazut si eu Aston-ul ieri...prin Fundatie.
Ceva ontopic: aseara ma intorceam putin ametit acasa si am vazut-o...o bijuterie...din ce imi dau seama are kitul de tuning de fabrica (http://automobiles.honda.com/s2000/s2000-cr.aspx). Din pacate era parcata intr-un loc prea intunecos pentru un amarat de telefon mobil:evil: Avea insemnele dealer-ului pe ea deci presupun ca e inca o masina de show-off a baietilor de la importator. |
e veche... pe pacurari e toata ziua .. dak nu`i la honda.. se plimba pe bulevard
|
E masina lui Marius Manolache, Directorul de la Honda si Toyota Iasi !
|
1 Attachment(s)
Un bentley vazut joi dimineata!
|
e cel pe care l`ai mai postat o data... numai ca avea numere provizorii ;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning