![]() |
Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi
Quote:
|
accident IN BUCSINESCU IN FATA SPALATORIEI PARMA
taxi si un opel astra f vinovat taximetristu dupa lege vinovatul vinovat colegul cu opelu viteza exagerata |
Quote:
p.s - Ochii'n'4 ! |
Ce astra f?
|
Quote:
|
Cat timp e public, omul are voie sa comenteze, sa discute, sa dezbata orice subiect . Cum si in ce mod tine de fiecare.
|
Bine...cum zici tu....eu am patito si nu mi-a picat bine...sa imi zica lumea k mai bine te vedeam mort...da????de asta zic k cel mai bine e ciocul mic daca nu stii ce sa intamplat....
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai la asta ma referam mai sus. Unu iti va zice ceva de bine, altul ceva de rau...dar cineva tot va zice ceva. Depinde de fiecare ce si cum scrie . Stiu ca e aiurea , vrei nu vrei tot ajungi sa iei personal remarca.(vb la modul general..nu stiu exact ce ai patit )
Bafta LE. Nu-i bai |
cind e sa o tragi o tragi poti fi mama soferului profi.... asa ca fara vedeteas mort si de astea ca nu e frumos atit de rai am devenit nu stiu unde o sa ajungem daca am fi uniti si noi nu mai exista multe ...
accidente rutiere provocate din cauza strazilor pe care le avem necorespunzator semnalizate pline de cratere si cea mai mare durere sunt soferii inconstienti care nici nu stiu semnele rutiere mergeama seara din alexandru spre podu de piatra intram in sensul giratoriu si cind sa iesim din sensul giratoriu dinspre gara ne trezim cu un mosneag cu o dacie 1310 ca ne taie fata ,daca nu frina si evita sotia accidentu intram in el il faceam zob pe buna dreptate , si dupa ce mai e si vinovat mai are si gura mare nu cred ca din cauza unui inconstient de mosneag sa ajungi in spital sau printr-o parcela la2 m sup ar trebui sa punem stop indiferentei sa ne pese de noi si de cei din jur suntem pre indiferenti nu ne pasa de aproapele nostru si stim doar sa damcu noroi unii in altii sunt curios cine o sa urle cind o as mareasca taxele la imatriculari murim de foame pe capete si tot tacem din gura dar daca din cauza unei gropi sau din multe cauze car nu tin de sofer mor oameni dam in cap soferului nu vedeti ce strazi avem nu stui cite sute de milioane de euro am pierdut fonduri europene nerambursabile pt strazi si sosele daca nu se fura si din chestia asta oleaca nu se poate scuze ca am deviat de la subiect dar sunt multe care se leaga in lant TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPU |
Cica a fost azi dimineata un accident in Alexandru,mi-a zis o amica,cica a fost si un mort :-s
|
Quote:
http://www.bzi.ro/socant-deces-bizar...eo-foto-196693 |
Urat Accident !
|
mai degraba ciudat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning