![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu sunt super multumit de lucrare, o sa revin la voi pentru a termina tot proiectul.
Ma intereseaza sa colantez masina black&blue, police cruiser style, alb cu negru, am nevoie pentry un proiect de tuning. Ma puteti ajuta si cu inscriptionarile specifice ? Multumesc. Asta e designul pe care il vreau. |
Quote:
Apoi masina va intra la colantare, scrisurile se vor face imediat, lipirea lor fiind o joaca pentru noi. Insa, neaparat cu programare. Mai ales ca vin alegerile si o sa fie cam aglomerat. |
salut pentru o solenza as vrea sa colantez capota cupola si portbagajul dar nu stiu exact daca trebuiesc trecute in talon...cat m-ar costa aceasta operatiune...sau daca nu cat m-ar costa sa colantez doar capota...
|
in ce oras se coleaza? k as vrea si eu...
|
5 Attachment(s)
Quote:
Pentru a calcula cat costa aceasta operatiune trebuie sa ne spui cu ce culoare doresti. De ex, masina de mai jos a venit albastra si am facut-o tot albastra, dar cu o nuanta mult mai frumoasa. In plus, am adaugat capota in V si portbagajul pana la jumatate tot cu negru mat. Plafonul il avea facut de mai bine de juma' de an. inainte ..................DUPA |
5 Attachment(s)
Quote:
Poti gasi mai multe detalii pe site : www.dcmdesign.ro Mai jos alte realizari. inainte ................DUPA |
opel astra caravan H, foliere 3M carbon, pret?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Plafonul Portbagajul doar anumite elemente ca sa dea si bine (sa mentina o linie cu plafonul) Toate astea te costa : 350 ron |
Quote:
bafta |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote: