![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
Quote:
|
sa dea draq de nu mi-a venit prin cap sa iau vesta din masina si sa ma bag si eu acolo ///sa vad si mai bine si ca ajutor daca era nevoie .... ! ce tare acolo la aia pe magazine s-au suit 2 prieteni si cand sa merg si eu am tras de o usa din spate a venit patronu a inceput sa ii dea jos cu bata ! pana la urma am stat pe la un sfert pana la alea de beton cu mai multi pe o radacina de copac...baieti de treaba probabil tot de pe forum !
alta faza misto cand nu gaseam locu si unu se tinea dupa noi si am zis ca tot la cursa vrea si oprim si omu de fpat mergea la bulgari ! :)) si am gasit un tanar cu un astra coupe albastra frumusica si ne-a dus unde trebuia |
Filme cu ursu visiniu are careva?
|
Quote:
|
Quote:
Tu ai scris ?!?! :lol: daca erai in locu meu te lua durerea de cap ! Trebuia sa aud numele la oameni si in momentu ala turau motoarele,pixu la inceput nu scria :D |
a fost frumos...frumos de tot....m-am distrat pe cinste...am avut ce vedea...am ajutat...totul a fost frumos:lol:
|
Salut .nu va suparati are careva filmulete mai clare cu prima cursa a lu cristi k nam apucat s-o vad va rog ,,,am inteles k a luato de la subaru ala alb ....multumesc ,,,,,,,
|
Una peste alta a fost frumos, spectaculos si sanatos :P
|
sa inteleg ca pana la urma a fost ok.....
|
Quote:
|
Quote:
|
si n-ai vazut pe niciunu care pazea o sticla de cola? :))) si statea chiar pe o piatra ? =))
|
are cineva POZE sau FILMULETE cu PEUGEOT 205 ala FARA CAPOTA?>>?? :rolleyes2
|
|
125 de filmuletze
de la 4Tuning le gasiti facand click aici |
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning