Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Nastase Bogdan 20-08-07 21:18

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

6 Attachment(s)
Vin cu cateva poze facute in seara asta la garaj cu flansa adaptoare pt delcoul frantuzesc si cu masca fata fara ornamentele nichelate in jurul "U"-ului(adica ce am putut prinde..):-)

floryn_fresh 21-08-07 09:15

Men daca vrei so faci gordini fa-o , dar sa nu uiti sa lasi garda super la sol si sa evazezi aripile :D ar arata super , Gordini ® ;) spor la munca ... speram ca ai sa ne uimesti cu performantele si la partea tehnica ... ca de e un Gordini ®

razak 21-08-07 12:03

https://forum.4tuning.ro/461-dezmembrari-piese-sh/48278-dezmembrez-golf-1-3-cl-4-5usi.html omu are 2 aripi de mk2 bune la 50 ron discutabil ;)

PS : Ai vazut ce bine da fara draciile alea cromate :D

Nastase Bogdan 21-08-07 13:03

Am vb cu omu' mi le da cu 50 Ron(2 aripi fata).Sper sa o rezolv si cu transportul,in sensul ca am un prieten care ajunge in fiecare weekend in Buc si sa se intalneasca ei acolo:-)
Merci mult pt. pont;)
Si intradevar,fara draciile cromate arata mult mai bine partea fata,e mai serioasa8) :D

apline5 21-08-07 22:23

pune numarul sub bara ...nu e misto asa ,sa se vada bara in splendoarea ei :D

scuza-ma ca intreb ,ai facut modificarea ai ca sa scrie pe delcou "Made In France" ? mi se pare absurd

Nastase Bogdan 22-08-07 12:21

Apline,am vrut si eu sa pun numarul sub bara,insa bara are 5 gauri in zona centrala iar cum e pus acum numarul le acopera cu succes pe toate:lol:

Cat despre delcou,nu l-am inlocuit din snobism,iti dai seama..stiam cu siguranta ca Ducellier-urile sunt clar mai bune decat cele de EP,asa ca am zis sa incerc;) ..si dupa cum ma asteptam,se simte diferenta.Era super ok si cel pe care l-am dat jos,insa cu asta rupe mai bine..:D

razak 22-08-07 15:16

da aripile domnu? aripile?

apline5 22-08-07 15:25

1 Attachment(s)
iaute bogdane ce am achizitionat ...:oops: unu e de r16 (care va fi montat pe aia din 83 1.4) si unu e de 1100 (care vine pus pe baba 1.3 ) ambele made in france si am mai luat si un delcou delea nush cum se scrie e made in france si el :D
sper sa rupa planetarele si gumele :lol: eu zic sa pui nr jos lasa gaurele ca si a mea are dar nu se vad ,arata mult mai bn cu nr jos

Nastase Bogdan 22-08-07 16:01

Razvanele,cu aripile sunt vesti f bune:!: ..sambata se intalneste prietenul meu cu respectivul in Buc. si ii da aripile.L-am sunat din nou aseara ca sa fie baiatul sigur ca le vreau si sa mi le rezerve;)
Crede-ma ca nu mai am rabdare!!!..vreau sa ma apuc de proiect cat mai curand,dar trebuie sa-mi calc pe suflet si sa mai am rabdare cateva luni pana-mi sting datoriile si ies din impasul financiar:sad: ..d-aia stagneaza masinutza mea,ca altfel stiam eu ce-i de facut..

Felicitari pt noile achizitii Apline:-)
Cel de R16 cred ca o sa aiba ceva de spus;) ..sa ma tii la curent cu performantele oferite de fiecare in parte:rolleyes2

razak 22-08-07 16:23

te inteleg perfect si a mea a stationat 4 luni din cauza datoriilor facute tot pt ea. Acum insa se schimba foaia :D ai rabdare si va iesi ceva cu adevarat frumos si de invidiat.

Cand ajungi la capitolul muzica sa ma anunti ;) facem ceva frumos de la ground zero daca vrei :D

Nastase Bogdan 22-08-07 17:02

Umblam si pe la muzici,dar mai e pana atunci..
Deocamdata am pe ea un Mp3 Panasonic si 4 difuri(2 mari ovale pe spate si 2 in portierele fata,mai mici)..se aude bine,insa nu m-ar deranja ceva mai puternic,sa ma gadile putin la urechi:lol:

Cu rabdarea trecem marea..;)

razak 22-08-07 17:06

ma refeream la ceva custom ;)) da un add pe mess sa mai discutam una - alta :)

apline5 22-08-07 20:39

nu sunt adeptul sistemelor puternice pe masini clasice ...dar fiecare o face cum crede...
in legatura cu carburatoarele cel de r8 are jicloru principal marit ,deci si ala o sa spuna ceva plus ca are shok automat ,ceea ce e suberb :D
bogdan nimic nou in legatura cu chestii made in france ?

Nastase Bogdan 23-08-07 10:18

Apline,ai incredere ca daca voi face ceva la capitolul muzica va fi discret si placut auzului,in nici-un caz exagerat..Razak se pricepe la asa ceva si sunt sigur ca va iesii ceva frumos;)
Chestii Made in France n-am mai luat pt ca mi-am facut cat de cat un stoc si nici nu prea mai am nevoie de nimic deocamdata.Cand va mai aparea ceva de care am nevoie incep iar sa rascolesc Rematurile:oops:
Insa altceva ma framanta pe mine de vreo 2 zile,ceva nou..am trepidatii la plecarea de pe loc si de ieri dimineata intra f greu in viteze:sad: ..oricum dadeam jos planetarele pt rectificare,acum ma paste si ambreiajul..noroc ca-l am pe cel de la celalalt motor,tot pe 180,care e ca nou si e si LUK;)

apline5 23-08-07 11:04

@ razak , sincer eu unu nu am auzit de carburator solex stricat ...calitatea lor este extraordinara...multi o spun ..

@bogdan, am inteles cu sist audio...si cu ambreiaju...pacat mai mult de munca ...

All times are GMT +2. The time now is 15:06.

- Copyright 2026 4Tuning