Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri) (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/3774-ionizare-folie-autorizata-geamuri.html)

SirNenea 07-08-07 13:49

Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)

cu mana si ce ramane cu o carpa umezita in benzina

Xel'Naga 07-08-07 20:34

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1034306)
cu mana si ce ramane cu o carpa umezita in benzina

si apoi cu un chibrit !! :drunk: :ciggy: :flamed:

central 07-08-07 22:40

eu zic sa alegi ionizare au un aspect mai placut si sunt autorizate si geamurile pe fata nu numai cele de pe spate;) bafta;) eu le-am ionizat si sunt foarte multumit de ele si de vizibilitate oferita ;)

central 07-08-07 22:44

Quote:

Originally Posted by TufY (Post 118552)
NU ionizatul nu poate fi pe NEGRU!! iese doar pe oglinda! m-am interesat!!
eu unu tind sa mi le ionizez!!
-pret mai scazut ( in pret mi-am pus toate cheltuielile pana la pitesti unde le ionizez adik: benzina, rovignieta)
DAR nu sunt hotarat 100% ce sa fac!!!!

e cea mai buna alegere eu le am facute de 2 ani si nu am probleme vis-a-vis de pierderea sau stergerea lor asa ca da-i inainte si eu tot la Pitesti le-am facut lucreaza bine baietii de acolo;) bafta;) ciao

NT33EXE 08-08-07 11:09

pentru central

cat timp a durat operatiunea, cat a costat si unde anume in pitesti ai executat-o?
merci!

Xel'Naga 08-08-07 11:22

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 1035869)
pentru central

cat timp a durat operatiunea, cat a costat si unde anume in pitesti ai executat-o?
merci!

la mine a durat cam 5 ore si am fost la SEND'92 in Pitesti !! cred ca acolo a fost si colegu' !! :lol: ;)
PS: chiar arata bine ionizat si eu am 4 ani de cand am facut si nu am avut probleme sa se curete sau sa imi lase dungi la dezaburire !! :idea:

NT33EXE 08-08-07 12:12

astia ofera vreo garantie si omologare?
au variante de nuante?

NT33EXE 08-08-07 12:12

uitasem!
un contact de la send92 ai?

central 08-08-07 13:13

inca nu am nici un contact dar ma interesez si pana maine cel tarziu iti ofer si un contact la mine a durat cam 3 ore jumate cu toate facute...bafta;)

Alex23 08-08-07 13:55

cine vrea autorizatii de folie 3M datii add la id un_scumpi
(IEFTIN)

NT33EXE 08-08-07 13:57

Quote:

Originally Posted by central (Post 1036078)
inca nu am nici un contact dar ma interesez si pana maine cel tarziu iti ofer si un contact la mine a durat cam 3 ore jumate cu toate facute...bafta;)

merci!
astept...

ahoe 11-08-07 02:59

un sfat util pt cine are folie pe luneta si vrea sa o dea jos. ori imi dati un telefon ori intr-o zi cu soare puternic luati un sac menajer de culoare neagra si un spray de spalat geamuri.umeziti ffff bine luneta pe interior si pe interior pe acea umezeala lipiti sacul menajer , lasati masina in soare puternic cam o ora doua dupa care dezlipiti folie.in acest fel nu exista sanse sa intrerupeti dezaburirea si sa va bagati miros de benzina sau alte alea in masina. daca mai raman bucati mici de adeziv le indepartati cu un burete scoth bright special pt pahare care sa nu zgarie si neaparat frecati numai de-a lungul dezaburirii.

numai bine

Xel'Naga 11-08-07 11:54

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 1036152)
merci!
astept...

uite aici nr de la SEND'92 - fac geamuri fumurii si termopane fumurii
0744.318.600 - mobil
0248.288.080 - fix Pitesti

Xel'Naga 11-08-07 11:56

Quote:

Originally Posted by ahoe (Post 1040686)
un sfat util pt cine are folie pe luneta si vrea sa o dea jos. ori imi dati un telefon ori intr-o zi cu soare puternic luati un sac menajer de culoare neagra si un spray de spalat geamuri.umeziti ffff bine luneta pe interior si pe interior pe acea umezeala lipiti sacul menajer , lasati masina in soare puternic cam o ora doua dupa care dezlipiti folie.in acest fel nu exista sanse sa intrerupeti dezaburirea si sa va bagati miros de benzina sau alte alea in masina. daca mai raman bucati mici de adeziv le indepartati cu un burete scoth bright special pt pahare care sa nu zgarie si neaparat frecati numai de-a lungul dezaburirii.

numai bine

si daca nu am folie ?? :twisted: :lol: :D
vin imi pun la tine si apoi o scot NU :lol: ;) :D

Span 28-08-07 23:00

Eu iti recomand folia! Daca itzi ia talonul ce faci sa-l recuperezi...skimbi geamurile?:D In skimb folia o dai jos si maine pui alta;)

All times are GMT +2. The time now is 15:54.

- Copyright 2026 4Tuning