![]() |
Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)
cu mana si ce ramane cu o carpa umezita in benzina
|
Quote:
|
eu zic sa alegi ionizare au un aspect mai placut si sunt autorizate si geamurile pe fata nu numai cele de pe spate;) bafta;) eu le-am ionizat si sunt foarte multumit de ele si de vizibilitate oferita ;)
|
Quote:
|
pentru central
cat timp a durat operatiunea, cat a costat si unde anume in pitesti ai executat-o? merci! |
Quote:
la mine a durat cam 5 ore si am fost la SEND'92 in Pitesti !! cred ca acolo a fost si colegu' !! :lol: ;) PS: chiar arata bine ionizat si eu am 4 ani de cand am facut si nu am avut probleme sa se curete sau sa imi lase dungi la dezaburire !! :idea: |
astia ofera vreo garantie si omologare?
au variante de nuante? |
uitasem!
un contact de la send92 ai? |
inca nu am nici un contact dar ma interesez si pana maine cel tarziu iti ofer si un contact la mine a durat cam 3 ore jumate cu toate facute...bafta;)
|
cine vrea autorizatii de folie 3M datii add la id un_scumpi
(IEFTIN) |
Quote:
astept... |
un sfat util pt cine are folie pe luneta si vrea sa o dea jos. ori imi dati un telefon ori intr-o zi cu soare puternic luati un sac menajer de culoare neagra si un spray de spalat geamuri.umeziti ffff bine luneta pe interior si pe interior pe acea umezeala lipiti sacul menajer , lasati masina in soare puternic cam o ora doua dupa care dezlipiti folie.in acest fel nu exista sanse sa intrerupeti dezaburirea si sa va bagati miros de benzina sau alte alea in masina. daca mai raman bucati mici de adeziv le indepartati cu un burete scoth bright special pt pahare care sa nu zgarie si neaparat frecati numai de-a lungul dezaburirii.
numai bine |
Quote:
0744.318.600 - mobil 0248.288.080 - fix Pitesti |
Quote:
vin imi pun la tine si apoi o scot NU :lol: ;) :D |
Eu iti recomand folia! Daca itzi ia talonul ce faci sa-l recuperezi...skimbi geamurile?:D In skimb folia o dai jos si maine pui alta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning