Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Tuning Days - Foto/Filme/Impresii : (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/37154-tuning-days-foto-filme-impresii.html)

Lucian 02-04-07 20:31

Re: Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 829814)
Ai dreq astia din Speedline numa masini fara "Poilere" cu "vopsea" naspa si cu jenti albe au....n-au avut bani de un shprei de crom, sa nu mai zic ca le suiera motoarele si au tobele sparte.

Ce sa faci frate ... sunt scumpe foliile imitatie de carbon si imitatiile de aripioare de bmw.

NightClubRacer 02-04-07 20:39

parca si ctl'u avea imitatie de carbon pe capota? sau mi sa parut mie? :)

colegutu_2005 02-04-07 20:40

21 Attachment(s)
ink cateva pozee....

Lucian 02-04-07 20:50

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 829838)
parca si ctl'u avea imitatie de carbon pe capota? sau mi sa parut mie? :)

Si daca ar fi avut ? Desi nu cred.

NightClubRacer 02-04-07 20:54

intrebam? :) sa stiu si eu, ca multi isi dau cu parerea...

dima_versace_VROOOM 02-04-07 21:02

luciane in primu rand matizu ala costa mai mult decat masina ta si cati bani a bagat in el ;) :D inca odata cat a ta masina ...si in primu rand nu stau eu sa ma sa ma iau acuma care are masina mai tare ce vreau sati spun e ca nu face misto de masina altuia ;). daca vream sa te iau la misto imi vindeam spoilaru de pe fata respectiv volanul si imi luam masina ca a ta ;) .deci comentarile inutile despre alte masini nu isi au rostul macar de respect ;) SALUT si in legatura cu scrisu nu cunosc asa bien clubu nu stiu nu ma pasioneaza poate tocmai daia nu am scris corect imi cer scuze ;)

Lucian 02-04-07 21:08

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 829866)
intrebam? :) sa stiu si eu, ca multi isi dau cu parerea...

E din carbon. 100%

NightClubRacer 02-04-07 21:11

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 829897)
E din carbon. 100%

mersi! apropo frumusica nova, da mai bine fara dungile albastre ;)

Lucian 02-04-07 21:16

Quote:

Originally Posted by dima_versace_VROOOM (Post 829878)
luciane in primu rand matizu ala costa mai mult decat masina ta si cati bani a bagat in el ;) :D inca odata cat a ta masina ...si in primu rand nu stau eu sa ma sa ma iau acuma care are masina mai tare ce vreau sati spun e ca nu face misto de masina altuia ;). daca vream sa te iau la misto imi vindeam spoilaru de pe fata respectiv volanul si imi luam masina ca a ta ;) .deci comentarile inutile despre alte masini nu isi au rostul macar de respect ;) SALUT si in legatura cu scrisu nu cunosc asa bien clubu nu stiu nu ma pasioneaza poate tocmai daia nu am scris corect imi cer scuze ;)

NU prea poti sa scrii corect. Asta e alta discutie. Cat despre ce spoiler vinzi tu si ce masina iti iei .... :lol: :lol: :lol: Si tu te droghezi ? Pai hai sa vedem cum stai cu matematica un motor b18ft + o turbina t28rs + un kit nos wet . Ce pui tu la semnatura ca ai vrea sa faci eu am pe masina . Iar daca tu chiar crezi ca ma impresionezi cumva de preturi cand vorbesti de acel matiz pe care eu l-am scos din stand anul trecut la Prisma .... venise si imi spunea mie ca el face parte din Speedline. :lol: Ne-am facut cruce toti si ... Ma rog. Cum ramane ... imi arati un element din Vitan la mine pe masina sau te retragi de pe forum ?

Lucian 02-04-07 21:17

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 829903)
mersi! apropo frumusica nova, da mai bine fara dungile albastre ;)

10x Stiu. Masina am cumparat-o cu tot cu dungi. Acum am renuntat la ele .

Lucian 02-04-07 21:18

Quote:

Originally Posted by dima_versace_VROOOM (Post 829878)

Frate nu te supara pe mine dar mai trebuie sa adaug ceva - :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucian 02-04-07 21:19

Nu ma pot abtine ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

giubau_v8 02-04-07 21:24

tot se vorbea de matiz vitan racing...se intampla si la case mai mari ...tt-ul ala gri are eleron ca alea de pe toate rupturile de dacii vitan racing...asa ca...da probabil nimeni nu a observat

I5@k 02-04-07 21:28

dima_versace...........pt proiectu tau de masina cred ca o sa trebuiasca sati pui la masina si un carling...sa mergi cu cisterna dupa tine....
parerea mea.....nu o sa consume mult??? scuze de offtopic

Psycho 02-04-07 21:37

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 829814)
Ai dreq astia din Speedline numa masini fara "Poilere" cu "vopsea" naspa si cu jenti albe au....n-au avut bani de un shprei de crom, sa nu mai zic ca le suiera motoarele si au tobele sparte.

bah e bine k ati avut bani d benzina pana acolo ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:01.

- Copyright 2026 4Tuning