![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
Quote:
|
6 Attachment(s)
Pentru ca am mai restaurat ceva...
Chevrolet Corvette C5 1/24 By Bburago Macheta cumparata de la AndreiZR1. Eliminat stickere. Retusat aripa stg. fata. Demontat. Curatat. Reparat prindere roata stg. spate. Montat. Multumit! Enjoy it! |
cum ai reparat prinderea rotii?
|
Sa intre la prezentari!
|
PLace,place!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Imi place ce vad pe la tine pe aici si ma bucur ca mai sunt si alti tuneri impatimiti ( tu ;) ) carora, pe langa faptul ca modifica machete, le si salveaza pe unele, oferindu-le o viata noua.
Multi le-ar arunca, iar altii pretuiesc doar brand-uri premium, dar din experienta mea pot spune ca daca vrei si ai ceva indemanare, poti face dintr-un bugdet un premium la orice ora. Keep doing the good job bro! ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
sa mai fie ceva de facut...
Jaguar Type 55 1/24 By Bburago Macheta a fost cumparata de la Neamtu07, intr-o stare destul de precara, insa masina era 70% completa. Avea urgenta nevoie de un set de roti si de parbriz. Roti am gasit asa ca a primit imediat un set de roti, iar parbrizul nu a fost decat o formalitate, deoarece aveam rama parbrizului. Am demontat macheta pentru curatenie si am montat-o inapoi! Enjoy! |
Bravo pentru restaurare, dar e un Bugatti Type 55 :)...
|
2 Attachment(s)
Quote:
pana una alta, am finalizat proiectul... |
5 Attachment(s)
Pentru astazi avem un nou proiect marca Restored by Reme. Este vorba de un Dodge Viper SRT10. Macheta produsa de Maisto la scara 1/24.
Am achizitionat macheta la un pret micut, circa 15lei. Nu avea rotile din fata, puncte de vopsea sarita, capota nu se inchidea bine. Am refacut-o! Iata cum... Am desfacut-o. Am spalat-o. Am polishat-o. Am retusat-o zonal. Am polishat-o din nou. Amcuratat interiorul. Am refacut clemele de fixare ale capotei. Am montat-o. Am gasit 2 roti pt fata aproximativ acelasi model si le-am montat. Intre timp macheta a primit un set complet de roti de Dodge Viper 1/24 Maisto pe care le-am vopsit negru. Sper sa va placa si voua la fel de mult ca si mie... |
12 Attachment(s)
revenim pe interval cu o lucratura noua!
Azi am luat din targ un Jaguar XK120 coupe negru intr-o stare precara. M-am bucurat pentru ca avea vopseaua ok. Avea insa lipsuri: 2 roti, bara spate, stopuri, ornamente lumini pozitie aripi. Am desfacut-o si am spalat-o. Mici retusuri au facut ca aceasta caroserie sa arate senzational. Apoi a inceput montajul...element cu element. La final s-a ajuns la o macheta superba care intra in colectia mea. Lucru care imi face mare placere. Am reusit sa salvez inca o macheta! Enjoy collegues! |
Ce bine arata!Bravo!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning