![]() |
Ii faci cu ochiul :wink: :wink: :wink:
|
:wink: :wink: :wink: ah fain atunci :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Ai dreptate , m-am aventurat prea mult. Si ai dreptate cand spui ca toti au un mort in gradina....Imi spunea unul de la service-ul BMW de aici , ca nu mai sunt masinile alea de pe vremuri, facute cu simt de raspundere.Chiar si Mercedesul a avut probleme....Eu am un 2001 Chrysler Town&Contry 4x4, un 2002 M5 si un 2003 Subaru Impreza WRX STI.
|
:lol: :lol: ce masini faine ai :lol: si eu am vrut sami cumpar un m5 sunt masini frumoase dar mam decis pt rs4 :lol: nu ma intreba de ce :lol: :lol: si subaru imi place mult am mers cu unul la tm a lui un prieten :lol: :lol:
|
M5 tocmai isi primeste al doilea upgrade de tuning de la Dinan. Informatii mai gasesti la www.dinanbmw.com . Cauta E39 2000-2003 Dinan S2.
|
:lol: da 470 de cp nu? :lol: :lol: :lol: asta este o firma de tuning dinusa nute supara ca te intreb pt ca nam mai auzit de ea?esti din bucuresti poate facem si noi una la vara :lol: :lol: tocmai cemi pregatesc si eu masina pt la primavara :lol: :lol: :lol:
|
Da e din USA. M-am nascut in Bucuresti, dar acum locuiesc in Manhattan. Vin des in Bucuresti , cam de 5-6 ori pe an. Anul asta cred ca voi face prima vizita dupa 15 ianuarie, in colo. Tb sa stii ca Dinan se ocupa exclusiv de BMW si nu e tocmai ieftin. Daca te pot ajuta cu ceva, be my guest.
|
da mam gandit eu ca trebuie sa fie pe undeva in usa :lol: eu am un audi rs4 :lol: nam bmw :lol: cum am mai spus am vrut un m5 dar....vi cu masina in tara?? :lol: :lol: vi si la vara??inregistreazate si tu aici pe forum cai fain mai vb seara :lol: sunt baieti fani cu toti aici :lol: :lol: 8)
|
Quote:
p.s. Ai in garaj \"visul romanesc\" :lol: Sa le stapanesti cu placere (a se citi: \"sa le conduci\")! |
Quote:
|
Quote:
|
eu stiu la ce te referi :lol: cu tuning adevarat dar tu ai spuso oameni cu bani sunt cred ca destui mai ales in bucuresti si nu numai :lol: dar nici eu nu cred ca ar merge asa o afacere sincer pt ca putini sunt interesati de asa ceva :lol: :lol: :lol:
|
Pai vezi k TNos si altii de-aici d p forum vor sa faca ceva. Si unu' are niste bani, altu' niste cunostinte si poate vorbiti si iese ceva k vad k se strofoaca.
Dar mai iainte sa ridicati garajul, faceti odata barul ala sa ne strangem noi astia cu masinile&curse... Si nu uitati ceva: PARCAREA SA FIE MARE SI SA FIE ASFALTATA BINE, da? :lol: |
Vizitatorule....multumim pt lumina adusa, chiar am invatat chestii noi, foarte interesante......n-o sa ma mai las pacalit de mitul masinilor americane, m-ai convins ca-s jafuri.....
am si eu o intrebare: Cu ce te ocupi matale in USA ? Si nu stiam ca Manhattan acuma a devenit oras propiu, credeam ca e doar un cartier al New-Yorkului? |
Stock market spune ceva?
Chiar daca esti in New York (ca oras, nu ca stat) , cand spui \"The City\", te referi la Manhattan si asta ca cele mai multe business-uri aici sunt. Si inca o data, imi cer scuze daca te-am ofensat. Si ca sa raspund si pt. b99sha, nu cred ca un garaj serios de tuning poti sa-l incepi cu o suma mai mica de $100000, mai ales daca vrei si un dyno. Cum nu prea e interes.... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning