![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
BRAVO!!! sunteti cei mai tari.....at facut un logan pe care il apreciaza toata lumea...asteptam urmatoarele surprize
|
Quote:
|
tre sa tai niste tabla...sa o strambi la linie...sa tai plafonul dupa aia...sa bagi material de umplutura...sa faci rost de chedere si geamuri...si cam atat...roof nou...e plafon...si decat sa il faci din fibra mai bine il lasi fara.
|
Eu unu am vazut acu ceva timp pe la TV un nene de prin UK care si-a facut un Mitsubishi Lancer Evo IX coupe, adica a taiat din el in lung si din plafon(scurtat si scundat). Vreau sa zic ca masina era bestiala ca look, nu o poti compara cu nimic altceva, in interior era pregatita de WRC la fel si motorul. Acel "nene" zicea ca doar partea de "Building" a "Body-ului" l-a ajuns undeva la 30.000 lire sterline... Am zis ca era pregatita de curse, asa ca in pret sunt incluse si cusca de protectie, "roll cage-ul", si renuntarea la toata tabla nefolositoare pt scaderea greutatii. Acu fara nici o legatura cu ce am scris mai sus, pacat ca cei de la Dacia nu s-au gandin sa extinda putin gama Logan, cum a facut Reno-ul la inceput cu Meganul(bi-corp, sedan, break, scenic, coupe, cabrio) etc, etc. Poate erau mai multe posibilitati de tuning pe un Logan coupe;) ...
|
moa prea belea zi si mie kt te costa si d unde tiai faqt asta
|
dacia logan PROSTREET BAIA MARE iti da de banuit unde? :P
din cate am auzit l-a ajuns putin ;) |
3 Attachment(s)
Mai postez si eu cateva poze in completare......:))))
|
frumoasa masina e una din preferatele mele ....apropo care nb a ras de ala :))) (care apare in pozele de mhai sus)
|
hahahahahhaha doamnee ce lumee.....
|
Quote:
|
Quote:
|
drv ..is tari pozele sper ca animatoare aceea ..animatorul acela sa fie si la baia mare acum in 26 :))
|
Hehe tari pozele de mai sus! Sa va mai tin la curent cu masina, a primit jante noi!!
|
Quote:
|
Daca nu va suparati...ce versiune este Loganul ?
Poze cu interiorul aveti ? Ms |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning