![]() |
Re: E30 - 325i KEZ
bravo ma fratioru, hai k vreau sa o aud cum fsfs sa o scot si eu pe a mea cat de curand :D
|
felicitari f frumos kez-ul!
|
fratili meu am fost vineri la garaj si KEZ-u statea suparat langa un gard.....
hai bossulica fa-l odata sa o dam in tiganie d-aia...:)) bafta.......te-am pupat pe portofel.........:) |
gata fetele..promit ca zilele astea o sa incercam sa ne dam cu ea!
iti dai seama mate ca daca e gata tot o nenorocire facem! sakaleee sa ma bata mami meu daca nu primul sunt acolo la ploiesti sa facem o ambuscada,dar sper ca nu ai uitat de treaba aia..cu poponarii,asta ca sa fie treaba incinsa :))))))))) pupat! |
Quote:
|
felicitari
|
KEZZ-ule??cum decurg lucrarile?Iese bestia grava sau nu?
|
pauza..dupa weekend am avut si niste momente foarte urate..un deces,nu e bai masina se rezolva + ca ne`am apucat de un alt sport..distruction derby se numeste:)) cum se face ceva la ea de sapt viitoare va anunt!
|
oricum felicitarile mele...........iese ceva TZIPLA!
|
kezz`ule maine sunt sanse sa ajung pe la dany pe la garaj sa isi ia lucian masina ... ia zi iti las armatura???
|
Hai KEZ ule cand scoti masina ca vad ca stai... :D:D:D
|
Masina a intrat la dezmembrat :lol:!Slabanogul se tine de destruction derby in loc sa vina la garaj sa mai punem ceva pe ea!Cel mai bine ar fi 2 litri de benzina:D!
|
KEZZ-uleeeee..............ce se aude prin zona 2.5 TURBO?e de bine sau de rau.....observ ca nicio suflare de viata pe forum cu ceva poze sau video.Asteptam si noi mana cereasca cu ceva nitel fum si cauciuc ars de la tine si de la ursachele tau.vreo sansa sa primim sau mai este de lucru?RESPECT!
.............FORTZA BMW.............. |
mai este mai este de lucru :-)
|
.........e bun si raspunsul asta!Bafta cu proiectu in continuare......sa iasa FORTZA!Si.....asteptam finalul asa cum trebuie........eventual niste poze pe parcursul lucrarii!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning