![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Astazi zi de meeting 4TUNING. Din pacate in Deva la spital sa vedem ce face prietenul nostru CIP$, am auzit ca este unpic mai greu si nu o sa mai poata trece prin detectoarele de metale fara sa piuie alea ;)
|
Putem face altceva, ne intalnim la stadion pana ne adunam toti si apoi mergem la spital sa-l vizitam pe el.
|
Hai sa ne intalnim cei din HD la teatru la 14.20...mai vorbim umpic si plecam toti in colo catre deva(sa ajungem la 15 fara ceva la stadion in deva)... care nu are masina disponibila si vrea sa vina..sa ne contacteze ca sunt locuri libere prin masini ;)
|
La 14 :20 sunt la Teatru
|
alt accident acum seara in deva, mai sus de piata rusilor. un golf 1 atarnat pe doua roti si nitel spart in fata si pe plafon. nu-mi pot inchipui cum a avut loc accidentul pt ca acolo sunt vreo 300m de drum drept. langa el erau doi baieti, unul vorbea la telefon si altul se plimba in jurul masinii si era plin de sange pe fata.
|
a mai fost unu sambata dimineata in vile noi a intrat unu cu matizu la cineva in curte
|
1 Attachment(s)
Acum cateva minute pe drumul garii in HD...
stiu doar ca fiesta a fost lovita de un opel vectra mai vechi al carui sofer era un tigan beat mort ... s-a umplut de palarii pe acolo dupa accident!! |
ui cine-i face reclama la hada :lol:
|
Quote:
|
Epavele se mai gaseau acolo inca la 16:00
|
Quote:
|
Quote:
trebuie sa stea acolo pana se usuca tabla pe ea si dispare la prima rafala de vant ca praful? bravo hai la vot, sau la televizor pe travel & discovery ca e mai bine |
Quote:
|
cik accident la artima in intersectie de 10 min ...nush detalii am auzit pe mess:lol:
|
Da, Mihai Viteazu' cu B-dul Dacia,Mercedes E Class cu Logan taxi,am trecut acuma pe acolo.nu par a fi victime serios accidentate
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning