Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

Kedy 11-05-08 10:49

Re: Hunedoara - Accidente

Astazi zi de meeting 4TUNING. Din pacate in Deva la spital sa vedem ce face prietenul nostru CIP$, am auzit ca este unpic mai greu si nu o sa mai poata trece prin detectoarele de metale fara sa piuie alea ;)

sNap7 11-05-08 10:58

Putem face altceva, ne intalnim la stadion pana ne adunam toti si apoi mergem la spital sa-l vizitam pe el.

F.R.Sonic 11-05-08 11:03

Hai sa ne intalnim cei din HD la teatru la 14.20...mai vorbim umpic si plecam toti in colo catre deva(sa ajungem la 15 fara ceva la stadion in deva)... care nu are masina disponibila si vrea sa vina..sa ne contacteze ca sunt locuri libere prin masini ;)

Kedy 11-05-08 11:33

La 14 :20 sunt la Teatru

sNap7 17-05-08 01:31

alt accident acum seara in deva, mai sus de piata rusilor. un golf 1 atarnat pe doua roti si nitel spart in fata si pe plafon. nu-mi pot inchipui cum a avut loc accidentul pt ca acolo sunt vreo 300m de drum drept. langa el erau doi baieti, unul vorbea la telefon si altul se plimba in jurul masinii si era plin de sange pe fata.

shumyfi 18-05-08 23:30

a mai fost unu sambata dimineata in vile noi a intrat unu cu matizu la cineva in curte

F.R.Sonic 19-05-08 00:10

1 Attachment(s)
Acum cateva minute pe drumul garii in HD...
stiu doar ca fiesta a fost lovita de un opel vectra mai vechi al carui sofer era un tigan beat mort ... s-a umplut de palarii pe acolo dupa accident!!

SpYk3 19-05-08 10:44

ui cine-i face reclama la hada :lol:

xxdadixx 19-05-08 17:41

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1540499)
stiu doar ca fiesta a fost lovita de un opel vectra mai vechi al carui sofer era un tigan beat mort ... s-a umplut de palarii pe acolo dupa accident!!

De aia mi-ati dat apel tu si Cristi in acelasi timp ? :lol::?:

r27kul 19-05-08 18:40

Epavele se mai gaseau acolo inca la 16:00

F.R.Sonic 19-05-08 23:45

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1541672)
De aia mi-ati dat apel tu si Cristi in acelasi timp ? :lol::?:

Aproximativ :) eram prin micro5 la povesti...accidentu a fost dupa. Dar de acuma sa sti ca cand iti dam bip asa trebe' sa te imbraci repede si sa iesi ca e important :)

ondin 20-05-08 13:00

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1540499)

bine si marea primarie Hunedoara nu are o platforma sa mute masina aia alba din drum si apoi sa-l puna pe vinovatul accidentului sa plateasca si distractia asta?
trebuie sa stea acolo pana se usuca tabla pe ea si dispare la prima rafala de vant ca praful?
bravo
hai la vot, sau la televizor pe travel & discovery ca e mai bine

SpYk3 20-05-08 13:41

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 1543290)
bine si marea primarie Hunedoara nu are o platforma sa mute masina aia alba din drum si apoi sa-l puna pe vinovatul accidentului sa plateasca si distractia asta?
trebuie sa stea acolo pana se usuca tabla pe ea si dispare la prima rafala de vant ca praful?
bravo
hai la vot, sau la televizor pe travel & discovery ca e mai bine

:lol: bine zici

SpYk3 21-05-08 21:55

cik accident la artima in intersectie de 10 min ...nush detalii am auzit pe mess:lol:

r27kul 21-05-08 22:06

Da, Mihai Viteazu' cu B-dul Dacia,Mercedes E Class cu Logan taxi,am trecut acuma pe acolo.nu par a fi victime serios accidentate

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning