![]() |
Re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
230 km/h...cu un alt audi...de data asta A8 4.2 benzina.....mai avea pedala..dar nu mai aveam unde :lol:
|
De curand un Audi A4 1.8T Turbo Quattro viteza maxima (nu mai avea deloc pedala) 210 km/h ! :twisted:
|
audi s3 8l 270km/h :)
|
250 km/h cu audi 80 din 91 .... in cadere libera .....si mai avea 3 pedale :shock:
deci acu serios, audi 80 1,8S , 90 de ponei 165-170 pe gaz 175 pe benzina....podea mai avea dar pedala nu ....:oops: iar cu un vento 1,9 tdi din 95 cu 90hp, cam 165km/h .. mai mult nu mam riscat ca decolam |
220km/h A6 1.,8T quattro 180cp :D
|
Atasez si eu un clip facut la plictiseala cu 4 oameni in masina + masina full incarcata + obosit...
NOTA: Viteza nu este maxima ... doar ca eram prea obosit sa ma duc mai tare...:shock: Vizionare placuta: Masina: AUDI A6 2004 1.9 TDI (cu mici moficari...) |
Audi A6 Avant 2008 2.0 motorina, 140 cai, top speed 236 km/h in germania pe autostrada, nu mai avea deloc vana, dar stabilitate avea din plin ;))
si Audi Q7 3l diesel, 220 km/h, mai mergea, dar nu avem drumuri ok in tara pt asa ceva... |
Audi A4 B5 1,8i 20v 125CP....200km/h pe bord cu 7 persoane in masina..mai mergea putzin......inconstientza totala,nu as mai repeta experienta....
|
236km/h cu A6 Avant 140 de cai? Fii serios nici tu nu crezi ce scrii
|
Atat arata comp de bord...
oricand is dispus sa demonstrez! ;) ar mai putea sa confirme exa, ca era si ea in masina... PS: nu vrea sa intru in discutii in contradictoriu cu nimeni, ca nu asta e scopul forumului. |
Nu e vorba de discutii in contradictoriu. Dar asta inseamna ca indica eronat computerul de bord. Pai ce ar insemna daca un 2.0 atinge 236 , atunci un 3.0 cu inca 100 de cai in plus cat atinge 300?
|
fizic cam imposibil ce spune omul aici, dar ma rog...
|
Quote:
Si defapt unu stock de 1.9 TDI cu 131cp , duce 240 , si poate se mai ducea dar nu avea loc... Dece nu ar duce unu din 08' cu 140cp si 2.0 , 236 km/h ? AUDI A6 1.9 TDI 131cp 240KM/h :pistoles: |
eu 236 am vazut pe bord, acuma ce sa zic, nu am verificat cu gps viteza reala-exacta, care ii probabil cu vreo 10 km/h mai mica...
si motorul de 3 merge cam tot acolo, doar ca ajunge mult mai repede la viteza aia... parerea mea! :D un exemplu de pe tube: https://www.youtube.com/watch?v=G5T4oNercM8 |
Parerea mea e ca a6 2.0 de 140 de cai frumosi mai mult de 210 reali nu prinde decat cu vant puternic in pupa.
Cat despre "baietasul " de zice ca un 1.9 tedei de 130 de cai atinge 240.. Undeva intr-o lume fara frecari, foamete , recesiune e foarte posibil sa poata atinge. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning