![]() |
Re: Accidente din BT
Imi place ca vorbiti...da nu stiti despre ce...va las...nu are rost sa ma complic :lol:
|
Vorba multa saracia omului : adevarul ca la o viteza de peste 100 km/h si pe linia de tramvai, daca ai intrat in derapaj... poti sa fii tu soferul lui peste ca nu reusesti sa mai redresezi masina...te opresti unde o vrea DOMNU` !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mai nu are rost acum sa mai comentam,s-a intamplat asta e....pacat de masinutza....
Oare cu casco se rezolva?sau... |
Are Casco....dar cred eu k o sa apara alte probleme...
|
Tot timpul apar probleme la astia..cu CASCO!
|
la cum arata masina 75-80 % sunt sanse sa i se dea bani de masina noua...8)
|
Insanatosire grabnica soferilor. Asta e riscul de a te urca la volan. nu se stie daca mai ajungi acasa.
|
Acasa ajungi ,dar nu se stie in ce stare.....
|
Din cate am inteles tipu care era in coma, si-a revenit..dar de cosmin chiar nu stiu nimic.. culmea ca masina era mai botzita pe partea lui :-?
|
Silviu care o vazut accidentu live o zis ca soferu avea centura si pasageru era cu capu pe bord deci cred ca nu avea centura
|
2 Attachment(s)
Un cumplit accident aseara in giratoriul de pe Bulevard......:))) Tot din cauza tinerilor teribilisti care fac curse ilegale noaptea pe strazile din oras si isi testeaza puterea motoarelor! Este vb de un Logan 1.5DCI de 65 HP si unul 1.4MPI de 75HP :)))) :-P :oops: :lol:
|
sunt foarte curioasa sa aflu cine era vinovat:))
|
asta se intampla cand ai masini puternice pe mana!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning