![]() |
Re: E46 - 320d!
turbo geometrie blocata, si a mai picat una fulia de la vibrochen terminata ..................................................
|
Quote:
|
Quote:
|
am revenit in forta :X:X:X am schimbat fulie de vibrochen , turbo curatat ,admisie curatata :D :D :D , sunt din nou fericittttttttttttt , poze nu am facut ca am spart telefonu ,altii bani alta distractie , sunt impanzit de ghinion... am facut din nou putin scandal cu toate ca ma gandeam ca am bagat iar o tarna de bani ... ce i-am strans si eu pt vopsit... mai amanam umpic , intram iar in economie :lol: ,am spalat-o,ceruit-o am avut umpic grija de ea :D cu toate ce nu merita :D :D
|
Quote:
|
Ce e de apreciat la tine este ca nu esti "taran cu bmw"...care stie doar cerculete si cam atat.
Imi place ca bagi mecanica la greu...ceva destul de rar intalnit la cei ce sunt in lumea asta a masinilor. |
9 Attachment(s)
ca tot a venit caldura :D am pus folie pe fata, am schimbat gumele pe spate si am primit in famile un nou membru :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azi am ramas fara certificat , ca asa zice domnu de la rutiera ca stau rotile cracanate /...\ eu nu am auzit de chestia asta ,m-am certat 1 ora cu el in continuu, prost am fost ca l-am dat , da nu am stiu eu ce are de gand...
|
De cand e ilegal sa ai camber?
|
sa-l intrebi pe el, mi-a scris in PV ca am defectiune la sistemul de rulare :lol: il dau in judecata , luni ma duc la rar tot asa cum o am , sa vedem ce zic baietii ;)
|
Quote:
orice interventie asupra masinii care rezulta modificari trebuie omologat sau nu este admis in sensul ca esti bun de plata,aici vorbiind de lumini,toba,camber si etc nu vreau sa intru prea mult in detalii si etc etc polemici si de astea dar nu are rost sa mai faci nimic daca la fata locului nu ai putut rezolva asta ii pe la noi... |
3 Attachment(s)
iar am dat de ghinion..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning