Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

Cataaa_ 19-12-09 20:44

Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?

Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2906140)
Acum vin si va intreb...Daca gagica respectiva arata ca Betty cea urata ,dar conduce un Ferrari va mai tenteaza ideea de a va combina cu ea?

daca ar fi sa o luam realist , cate fete bogate si urate cu spume ai vazut ? odata cu banii vine si ingrijirea , operatii ... stii tu :P

insa daca ar fi totusi urata cu spume , heeeelll no , dar poate are vreo sora frumusica ...

Racing Godess 19-12-09 20:47

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2906394)
daca ar fi sa o luam realist , cate fete bogate si urate cu spume ai vazut ? odata cu banii vine si ingrijirea , operatii ... stii tu :P

insa daca ar fi totusi urata cu spume , heeeelll no , dar poate are vreo sora frumusica ...

E adevarat ce spui. Dar mie tot mi se pare aiurea sa iesi cu cineva doar pentru partea materiala...poate sunt eu mai de moda veche,nu stiu.

Cataaa_ 19-12-09 20:55

Fetele se pricep la asta mai bine decat noi . Eu unul n`am vazut o fata si frumoasa si buna sa umble cu unul care are o dacie de exemplu . NU , fetele astea le vezi dandu`se jos din BMW , Audi , Mercedes , Ferarri , Lambo , Bentley , Chrisler ..... si eu unul le inteleg , daca ai tata cu ce , asigura`ti o viata fara griji . Pe praful asta.......

ahhh , si aprox 27% din cei care au votat mint :)) sau se mint pe ei insusi !

bodyspeed 19-12-09 21:28

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2906416)

ahhh , si aprox 27% din cei care au votat mint :)) sau se mint pe ei insusi !

Ai făcut un studiu Piar sau PR ceva de spui sondajele ăstea,:lol:
Īn fine eu unul am votat Nu şi am votat de mult şi nu o schimb, şi nu mă schimb :lol:

Racing Godess 19-12-09 21:32

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2906500)
Īn fine eu unul am votat Nu şi am votat de mult şi nu o schimb, şi nu mă schimb :lol:

In sfarsit cineva care gandeste ca mine.

bodyspeed 19-12-09 21:41

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1063931)
nu e obligatoriu :-P .. chiar bine spalate..:lol: :lol: :lol:
referitor. la intrebare...eu o reformulez : A-ti conduce o masina tare doar sa va combinati cu o tipa soooper tare ?
R. dap :-P

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1064027)
Nu esti sanatos la cap...

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1064041)
la ultimul control... eram perfect :D
asa ca is...

Ăsta īmi era răspunsul acum ceva timp, Deci :lol::lol::lol:
Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2906510)

Thanks

Cataaa_ 19-12-09 21:55

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2906500)

Bucata pe care ai dat tu quote este o gluma , ca nu ti`ai dat seama este problema ta ;) .

Si ca sa fiu on`topic , asa sunt eu mai parsiv , as sta cu una doar pentru anumite avantaje .

eMH 20-12-09 11:31

Eu nu am vazut gagici cu bani care sa umble cu baieti mediocri.
Niciodata o gagica cu un BMW M6,de exemplu,nu o sa umble cu unul cu un Logan,sau ceva asa. Si nu se pune problema de vrajeala,sau flair,sau alte alea,pentru ca fata nu se uita din start la tine,nici nu ai timp sa deschizi gura.

Si ca sa raspund si eu la asta... Da,deacu. Normal. :)

dolb 20-12-09 11:37

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2907642)
Eu nu am vazut gagici cu bani care sa umble cu baieti mediocri.
Niciodata o gagica cu un BMW M6,de exemplu,nu o sa umble cu unul cu un Logan,sau ceva asa. Si nu se pune problema de vrajeala,sau flair,sau alte alea,pentru ca fata nu se uita din start la tine,nici nu ai timp sa deschizi gura.

Si ca sa raspund si eu la asta... Da,deacu. Normal. :)

sunt femei gramada de 30 de ani care umbla cu mosi de 50 si se mai combina cu cate vrunu de 20-25 ani..doar asa pt sex !

eMH 20-12-09 11:39

Asta e altceva,dar in cazul ala nu poate sa stea prea mult cu tine,pentru ca devine mosul suspicios,poate va vede lumea,si asa mai departe. Aici probabil era vorba de o relatie serioasa,fara ca ea sa isi insele masculul.

dolb 20-12-09 11:48

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2907669)
Asta e altceva,dar in cazul ala nu poate sa stea prea mult cu tine,pentru ca devine mosul suspicios,poate va vede lumea,si asa mai departe. Aici probabil era vorba de o relatie serioasa,fara ca ea sa isi insele masculul.

da, dar aici nu e vb de combinatie ca sa faci bani..ci de combinatie ca sa conduci o masina tare! si eu m-as combina cu una pt o zi ca sa ii conduc f430-u !

bodyspeed 20-12-09 11:48

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2906571)
Bucata pe care ai dat tu quote este o gluma , ca nu ti`ai dat seama este problema ta ;) .

Mi-am dat seama... doar că nu īmi place generalizarea, şi mai ales faptul de a face nişte supoziti de genul ;). Fiecare trăieşte cum consideră ;) fie că mint, fie că trăiesc pentru bani sau alte chesti, doar că nu generalizam, ci mai degrabă vorbim la persoana noastră ;).
Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2907669)

Să revenim la subiect că o dăm īn altele ;) :D

Mustang 20-12-09 15:48

Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2906140)
Acum vin si va intreb...Daca gagica respectiva arata ca Betty cea urata ,dar conduce un Ferrari va mai tenteaza ideea de a va combina cu ea?

Nu exista femei bogate si urate. N-am vazut nicaieri momentan.
Da, sunt tipi care s-ar combina cu o femeie urata cu spume daca ar avea ocazia sa conduca un Ferarri. Foamea e mare in Romania si pe langa asta, cine stie sa o fraiereasca pe Betty, obtine si un Ferrari sa se plimbe, si o superdomnisoara in dreapta, cat timp Betty e acasa si gateste pentru iubirea ei. ;)

Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2906510)

Sa fiu rautacios?!

Mustang 20-12-09 16:15

Vorbind doar teoretic:

Avem 2 baietandri, la fel de frumosi, simpatici, comportament asemanator, DAR:
- unul are Dacia 1310 '99
- unul are un Mercedes CLK 200

In ideea ca amandoi se comporta la fel de bine cu tine, pe cine ai alege? :)

Racing Godess 20-12-09 16:17

Sincer pe ala cu care m-as intelege mai bine. Am masina deci nu ma intereseaza acest aspect si doi la mana desi poate par materialista sau cel putin las impresia asta unora chiar nu sunt genul acela de fata. Respect omul nu masina.

All times are GMT +2. The time now is 17:48.

- Copyright 2026 4Tuning