Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/33066-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html)

TopArt 27-03-07 23:43

Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007

am nevoie pentru echipa de sprijin niste voluntari - pentru organizarea standului VIRTUAL TUNING. astept si aici voluntarii. discutam pe larg in sectiunea "echipa de sprijin".

ne intalnim la UNIRII, pentru a merge la sediul 4tuning de-acolo. maine (MIERCURI 28 APRILIE), pe la pranz. astept sa-mi comunice gratian o ora exacta !

doritorii si cei care pot da o mana de ajutor pentru VIRTUAL TUNING - ii astept ! ;)

ruver 27-03-07 23:45

opa perfect deci cum am mai spus poate si in alte topicuri am sa fiu acolo :D dar... ora mai exacta si si unde la unirea mai exact :D

maf 28-03-07 00:02

oricat de mult as vrea sa te ajut yo vin abia duminik :( .......... totushi pimp boy zicea k vrea sa ajute o sa-i las un offline poate vine(oricum chiuleste si in plus are ore de dimineata) ..... :) ... mult noroc

TopArt 28-03-07 00:06

...la 3D se-anuntasera initial frost_dani, ad1, hasky, _DPG_, cris_max, GRIGO-X2, doar_eu, Sleepy_85, ruver, TzuTzu77 - daca n-am scapat pe cineva...

pana acum vad ca s-au primit lucrari doar de la mine si frost_dani, inteleg ca si GRIGO-X2 a terminat lucrarea. in rest... ruver spera sa isi termine lucrarea, din cate am inteles, sleepy_85 parca a trimis ? doar_eu - nimic, ad1 nu a avut timp sa se ocupe, cris_max nu cred ca va termina, _DPG_ care era foaaarte onorat ca participa impotriva mea - absolut nimic, tzutzu77 - parca nimic...

mai sunt si altii ? de care nu stim noi ? ca se pare - in final - vom fi doar 5 cu mari sanse :rolleyes2

ruver 28-03-07 00:24

sa speram ca vor ajunge lucrarile in timp eu mai bag 2 randari si gata... sper sa mearga rpd nu e mare lucr... le ale deci cum termin am timis...

Sleepy_85 28-03-07 00:28

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 821416)
...la 3D se-anuntasera initial frost_dani, ad1, hasky, _DPG_, cris_max, GRIGO-X2, doar_eu, Sleepy_85, ruver, TzuTzu77 - daca n-am scapat pe cineva...

pana acum vad ca s-au primit lucrari doar de la mine si frost_dani, inteleg ca si GRIGO-X2 a terminat lucrarea. in rest... ruver spera sa isi termine lucrarea, din cate am inteles, sleepy_85 parca a trimis ? doar_eu - nimic, ad1 nu a avut timp sa se ocupe, cris_max nu cred ca va termina, _DPG_ care era foaaarte onorat ca participa impotriva mea - absolut nimic, tzutzu77 - parca nimic...

mai sunt si altii ? de care nu stim noi ? ca se pare - in final - vom fi doar 5 cu mari sanse :rolleyes2

Pai eu am trimis azi dimineata la ora 9 masina, sper sa fi ajuns, am facut doar 5 poze deoarece a durat mult pana s-au facut:rolleyes2 .Decat sa mai dea gabi pt fiecare cate o confirmare la 3D, ar fi bine dak ar avea timp sa faca o lista cu toti cei care au trimis lucrarile, cum a facut la celelalte sectiuni,parerea mea.

GRIGO 28-03-07 08:31

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 821358)
am nevoie pentru echipa de sprijin niste voluntari - pentru organizarea standului VIRTUAL TUNING. astept si aici voluntarii. discutam pe larg in sectiunea "echipa de sprijin".

ne intalnim la UNIRII, pentru a merge la sediul 4tuning de-acolo. maine (MIERCURI 28 APRILIE), pe la pranz. astept sa-mi comunice gratian o ora exacta !

doritorii si cei care pot da o mana de ajutor pentru VIRTUAL TUNING - ii astept ! ;)

poti sa te bazezi pe mine maine dimineata plec din constanta ....
cum dau de voi daca nu ajung la unirii pe la pranz eu stiu un nr de tel ceva ...?ca eu chiar nu cunosc bucurestiu`...

TzuTzu77 28-03-07 09:39

eu pur si simplu n-am reusit sa termin, si decat sa trimit ceva de mantuiala doar ca sa fie, am renuntat...am tot sperat ca o sa termin, dar n-a fost sa fie:( asta e, data viitoare. BAFTA TUTUROR!!

frost_dani 28-03-07 14:27

cu toate ca eu cred ca lucrarea mea la 3d va fi eca mai slaba eu am trimis..cel putin sa fie ceva concurenta...ca mai am mult de invatat pana sa fa shi eu ceva klumea...shi imi trebuie un comp mai bun:)

GRIGO 28-03-07 14:34

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 822055)
cu toate ca eu cred ca lucrarea mea la 3d va fi eca mai slaba eu am trimis..cel putin sa fie ceva concurenta...ca mai am mult de invatat pana sa fa shi eu ceva klumea...shi imi trebuie un comp mai bun:)

nu cred ca trebuie sa gandesti asa ...nu stiu daca vreunul dintre noi participa neaparat ca sa castige ....cu timpul vei ajunge mai bun ....
mie chiar imi pare rau ca suntem doar 5 din cate am vazut eu acolo as fi vrut sa fie mai multi ...ca sa fie concursul mai frumos .....

peter 28-03-07 14:49

eu vin tot cu grigo si cu mostwanted..joi :) daca aveti nevoie de noi :)

Gabi 28-03-07 19:47

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 822055)

Capu' sus boss ! Gandeste-te ca ai facut pasu' de la 2D la 3D, ceea ce e un lucru bun ! :wink:

Bogdan: conteaza pe mine vineri, sambata si duminica. Maine seara sunt in Bucuresti.

Ace Axel 28-03-07 20:56

pana la urma avem intrare gratuita sau nu :p

maf 28-03-07 21:29

da, buna intrebare....intru gratuit ? :D.. beau 2 beri in plus dak asa :))

GRIGO 28-03-07 22:08

m-am interesat azi.... maine la ora 11 pleaca trenu din cta
cred ca o sa ajung la salon pe la 4 5 asa...
lume ne vedem acolo :D nu mai am rabdare

All times are GMT +2. The time now is 14:58.

- Copyright 2026 4Tuning