![]() |
Re: O bila/ diverse in week-end ?
nu e noua blondule...am fost yo sambata trekuta si mi`a plakut akolo....:)....bine...dak vreti la hipodrom ...spuneti....merem...vineri...stabiliti o ora...si locatie:)...yo e disponibil ...
|
sa vedem.....ziceti voi daca l sharon sau la hipodrom si vedem.....sar putea sa imi fak si eu aparitia; ; )
|
e vorba de vineri??..dak e vineri sper sa ajung si eu k n-am iesit demuuult.
|
Voi vorbiti de vineri adica maine?......nu stiu sigur daca pot sa ajung, dar o sa fac tot posibilul. Daca e mergem si noi mai tarziu ca toata ziua cred ca o sa fiu plecat. Locul nu ma intereseaza, mergem unde vreti voi....mese de biliard sa fie:D
|
se organizeaza alta iesire in weekend si eu nu am aflat?:-P
|
de parca Ford Mondeo ar fi masina de rupt in 2 :)))) looooll
miruna... da ..uite tocmai ai aflat... ar u in?? |
ok...i'm in ; ))
|
orikum miruna afla....mai devreme sau mai tarziu..dar afla si venea:D
|
Mah deci pana la urma care e ora si locul unde are loc minunatul eveniment?? Presupunand ca maine va avea loc:D
|
stai sa vdm..k deokmdata nici nush kre estem:)...dak tot ai zis k ai tb..si nu shtii kn scapi..adriane...da`mi un telefon maine seara..si iti zic unde estem dak estem pe undeva..si ...vii :)....
|
adriane nu`mi mai da nici un telefon sa nu consumi creditu` sau minutele aiurea, k din kte vad ...nu vine nici nimeni pe nici nikieri...
|
Daca e te sun si eu maine seara Kravene sa vad pe unde sunteti sa vin si eu....:drunk:
|
iti zic yo....o sa fiu pe kolt in pm...k orikum n`am cu cine sa joc biliard....deci lasa...
|
lasa mei kraven k ne vedem toti sambata....;)imi cer scuze inca odata dar a aparut cv si nu pot sa ajung....
|
mda ..warever...deci maine...shantzuleeeeeeee........zi....program artistic:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning