![]() |
Re: TM 04 AZJ
Nu va mai tatonati pe topicul omului... Numai bine!... ...
|
Quote:
Numai bine, m8! @TM04AZJ daca vrei masina sa arate de expozitie, iti trebuie o polishare profesionala cu mai mule granulatii si dupa o ceara calumea. Ce gasesti in comert pe la noi, majoritatea sunt "apa de ploaie" ce tine un numar de doua trei spalari pana se curata stratul superficial de ceara ce il depun pe masina si zgarieturile reapar. |
Quote:
|
Pai tocmai de asta ii ziceam lui TM04AZJ ca masina arata foarte bine asa cum e. Eu m-am lovit de diverse probleme cu diverse vopsele si pana la urma cel mai bine mi-a iesit un 95% asemanarea (si asta la un artist care a amestecat nu stiu cate vopsele), deoarece se intampla o faza tare idioata: din unele unghiuri era 100% la fel vopseaua din altele diferenta foarte mare!
Cel mult poate sa vopseasca o laterala intreaga daca il deranjeaza asa tare diferenta, dar la polish, si mai ales unul facut in fata blocului la mana nu se intampla nimic. Iar de vopsit integral masina nu se merita la cum arata acum. |
stai linistit ca ii da polish calumea stiu ce zici u dar mai o las umpik asa 2 sapt si dupaia o sa-i dau. vine matuit dupaia dat cu polish am de la nemti polish calumea 3 numere si dupaia ii dau si cu ceara .am mai facut dinastea si a iesit calumea deasta zic ca o sa iasa.
|
Asa da! Eventual daca ai zgarieturi mai nasoale dar care nu au trecut de lac smirghel de 2-3000 si dupa polish.
|
Quote:
|
de vanzare in continuare.......
|
nu sa vandut cumva ? ca nu am mai vazut masina parcata de ceva vreme
|
2 Attachment(s)
niste poze cu furia din banat.in continuare de vanzare;)sau schimb cu subaru:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina ;)
|
cu adevarat o dacie periculoasa...e pacat sa o vinzi
|
ce prelungire ai pe fata si cat vrei pe ea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:40. |
- Copyright 2026 4Tuning