![]() |
ffocus...no commet!!! BESTIAL :) vad ca te`ai ocupat si de detalii...dar ti`a scapat ceva...sau e posibil sa ma insel...ma refer la zona geamurilor....se vede ca ai copiat partea cu sus cu calorifele...sau asa imi pare mie :)...in rest super!!
|
2 Attachment(s)
salz all...are taica`miu un polo gti din 2000 cu 4 ushi care s`ar putea sa`mi ramana mie pe cand fac 18 ani nusht sigur...eu am incercat ceva mai simplu,mai realizabil dar ash vrea sa vad shi variantele voastre :D ms mult
PS: nu e cea din poza :D |
1 Attachment(s)
Astept criticile!!!!! :arrow:
|
1 Attachment(s)
polo
|
2 Attachment(s)
:oops: :(
|
2 Attachment(s)
s16
|
2 Attachment(s)
SPECIAL PT MADSKILZ!!!!!!!mikey stiu k tiai dori o masina cum este s 600 , dar ce zici de varianta imbunatatita???Sunt sigur k iti va surade ideea noului s 600 :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)ia zi mikey e pe gustul tau???CINE STIE CUNOASTE 8) 8) 8)
|
1 Attachment(s)
lol...ar fi marfa dak ar fi jentzile puse de tine...e finutza... :wink:
akuma ia-o pe asta.....my first pimp'n car.... |
2 Attachment(s)
paintjob by me :D
Te rog eu frumos , la topicul cu : aici invatati sa faceti VT : sa scrii exact cum se face dracia asta , mersi anticipat , Sant0s |
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
:lol: crek mai bine arata inainte ... ;) nu uitati eu abia am inceput cu asa ceva :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist
|
maa.......
tu avansezi intr-o zi cat avansez eu intr-o luna cin` te ajuta? |
Re:
Quote:
oricum imaginea e plina de imperfectiuni la asamblare (spoiler fata,praguri,sticker,eleron...),nu sunt motive de ingrijorare bro` Santos.Mai are pana sa te ajunga :D Oricum e pre` bine pt inceput,bv soricel :lol: |
voi ai invatat in timp chestiile astea .. shi le-ati postat .. eu m-am uitat la sfarsit shi le-am invatat
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning