![]() |
Re: Speedline vs Anonymous
Quote:
|
Quote:
|
Ce *** de topic... (scuzati-mi limbajul dar e acceptat si in filme), una peste alta Lucian, la prima legala din anul viitor sper sa imi faci placerea unei partide de s.. liniute :) ....eu nu ma supar dc pierd, un motiv in plus sa mai imi schimb o placuta de frana un ulei ceva...dar banuiesc ca dc ies invingator ramanem amici...k ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sefu ...masina numai este asa cum o stii tu ... si cu siguranta va fii mult mai mult la primavara...dc o sugi si in conditiile asteate previn....sunt insurat.:D |
Quote:
|
Deci acum la modul cel mai serios ... Esti nebun ? Si macar tu nu incepe cu pocitul numelor. Speedline Motorsport s-a numait de la bun inceput. Sa nu va mai aduc aminte ca pe marele baner pe care l-ati afisat la primul tunign show tot Motor Sport era scris. Pe urma am vazut ca s-a corectat. ;) Macar noi la capitolul motorsport nu ne limitam la liniute . ;)
|
|
Quote:
Cand Rusu a facut Vantage motorsport unii dintre voi nici permise de conducere nu aveau:)..... asa ca nu stiu cine o da de gard........A fost ultimul meu post aici pt ca mi-e sila.................... |
Quote:
|
imi cer scuze.
am ramas cu sindromul kwx acum e gata oriknd,eu am zis k in vara nu era gata oriknd asa cum este acum lafel si pepy nu era in vara asa cum este acum...si nici acum nu este pt k isi monteaza zilele astea direct port si mi-ar fi fost simplu sa ma dau cu el azi,sa-=l bat si p urma sa-i zic e 2-0 nu mai ai o masina interesanta dar las OMUL pepy si MASINA speedster sa fie in cele mai bune vremuri ... sa vad dak am motivatia sa trec la nivelul urmator la prepararea masinii mele |
Quote:
Si ce crezi ca-mi demonstrezi cu asta? Site-uril nu pot fi reactualizate sau ce? Dar daca totusi mi-ai dat link-ul "Speedline este mai intai de toate un grup de prieteni cu aceleasi pasiuni". Si de cand ati aparut cu MotorSport peste tot Speedline Motorsport.. m-as mira ca tocmai in descrierea voastra sa nu va fi scris numele integral :lol: :lol: PS. Nici la 4tuning days.. din 2006 nu ati aparut cu motorsport, ca sa nu mai vb ca si pe acest forum ati aparut cu motorsport dupa noi.. la sectiunea cluburi. Dar lasa.. voi sunteti marfa!! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning