![]() |
Re: NSL, filiala Craiova
Quote:
|
craiova nu mai zice nimic???
|
Quote:
meteorolog de serviciu : Romica Jurca |
craiova doarme.....:???: craiova a murit!
|
a...
cam dat coltu... cand facem o liniuta?
|
pot sa intru si eu in club ca tata nu prea intra pe site venim la intalniri tot
|
Tare de tot.
Pai daca vrei cu adevarat intra si tu in club ... |
vinde vialy jante pe 13 pt matiz.....mai stiu eu unele de vanzare pt matiz dar sunt pe 15 :lol:
|
Quote:
In calitate de prieten ,DA de prieten desi au fost putini participanti din partea NSL-ului din mai multe motive .Iar cei care au participat au fost felicitati si particular.., am stat acolo cand au primit diploma, i-am ajutat pe baieti ...in fine Quote:
Quote:
|
Quote:
Oricum Bogdane, forumul asta nu face altceva decat sa deformeze realitatea iar cei care citesc si nu prea stiu care e TREABA sunt viitorii purtatori de stickere cu NSL(ca da bine pe masina) si atat OFFF OFFF ce simpla ar fi toata treaba asta daca nu s-ar mai vorbi aiurea si degeaba pe forumurile astea de cacat Avand in vedere ca deja am vb prea mult consider eu pe tema asta , Bogdan ai binecuvantarea mea sa continui sa vb in continuare ce vrei si pe unde vrei dar sfatul meu este ca dupa ce scrii in casuta sa nu mai dai SUBMIT REPLY PS: tu te-oi fi si suparat pe mine de cand chipurile m-am luat de tine , nu de alta dar nici la salut numai raspunzi sau poate ca doar nu mai observat Numai bine tuturor participantilor la trafic si TINETI APROAPE |
care ma plimba si pe mine cu un urs??... vreau sa vad daca imi place pt. ca asta este masina mea de viitor !!
dati un pm daca sunteti interesati :)):)):))=)) |
-Stau si citesc si nu vad decat ambitii intre voi si lipsa de respect. Nu ma deranjeaza asta ca doar sunteti prieteni intre voi dar sa nu uitati ca NSL-Craiova a fost prima filiala si cea mai puternica candva.......aveti posibilitatea de a face ceva acolo ....chiar daca este facut sub ACR.....sa facut ceva fata de Bucuresti unde nimeni nu te mai lasa sa faci nimic.....oare lipsa evenimentelor nu este tot din cauza orgoliilor.
|
[Craiova revine!!!
vineri 18.07.2008 ora 21 intalnire No Speed Limit in parcarea stadionului "ION OBLEMENCO" sper sa fim iar in numar mare!!!:rolleyes2:shock: |
bravo baietzi ... asteptam pozele si noutatile ;)
|
:cry:cosmin are dreptate. eu am dreptate... "NSL Craiova a murit". am stat o ora singur in fata stadionului si nimic... nimeni. doar eu. strabat tot orasu pt ce? pt nimic. somn usor NSL.:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning