Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Craiova (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/30632-nsl-filiala-craiova.html)

DoDo NSL 20-05-08 12:51

Re: NSL, filiala Craiova

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1542734)
-Ce sa intamplat la Craiova? Despre ce e vorba cu bataia?

nimic important .. nu`ti face griji ...

03FAK 04-06-08 14:51

craiova nu mai zice nimic???

Cosmin 335i 06-06-08 10:24

Quote:

Originally Posted by 03FAK (Post 1571333)
craiova nu mai zice nimic???

CRAIOVA : cer innorat, temperatura scazuta, posibilitate de caderi de precipitatii sub forma de ploaie, gheata la mal, liniste pe strazi, lumini aprinse in casa, stati cu fomeile si procreeati sau numarati bani (care aveti)

meteorolog de serviciu : Romica Jurca

gbry_el_05-RSG 06-06-08 20:15

craiova doarme.....:???: craiova a murit!

demin2609 08-06-08 23:22

a...

cam dat coltu... cand facem o liniuta?

alex vt 12-06-08 22:45

pot sa intru si eu in club ca tata nu prea intra pe site venim la intalniri tot

co-k 18-06-08 01:08

Tare de tot.
Pai daca vrei cu adevarat intra si tu in club ...

DJ-01-CEW 18-06-08 12:48

vinde vialy jante pe 13 pt matiz.....mai stiu eu unele de vanzare pt matiz dar sunt pe 15 :lol:

bodyspeed 28-06-08 22:32

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1543007)
"MULTUMESC TUTUROR CARE AU PARTICIPAT"
Intrebare: tu le multumesti celor care au participat in calitate de .........ce ?
Cei care cred ca se poate face TREABA doar cu vorbe le transmit pe cale orala ca va pierdeti timpul degeaba in fata monitorului.

Desi am observat acest post tocmai acum , Cosmine nu e tarziu sa iti raspund
In calitate de prieten ,DA de prieten desi au fost putini participanti din partea NSL-ului din mai multe motive .Iar cei care au participat au fost felicitati si particular.., am stat acolo cand au primit diploma, i-am ajutat pe baieti ...in fine

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i
Sa nu ma considere cineva rautacios dar BOGDANE vorbele astea ale tale suna aiurea rau de tot , crede-ma pe cuvant.
Ai apucat si i-ai spus lui Florica ca " O SA FIE TREABA"
Nu prea te-ai tinut de promisiune asa ca sper sa nu te certe acum ca nu ai fost baiat de cuvant.
Toti ne-am fi dorit sa fie asa ROZ cum reiese din spusele tale dar adevarul este ca NU AVEM MENTALITATEA NECESARA realizarii acestei starii

Da dintr-un singur aspect am zis, si anume am vb ceva cu dodo de la Severin , care vorbise cu Florica ,ATENTIE Florica stie , si nu mai adaug nimic in legatura cu asta
Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i
BTW: andi are inscriptii cu insane daca nu ma insel asa ca decat dani PMD a participat la sunet
Cineva spunea mai sus ca sunt o gramada de inscrisi la NSL craiova
Unde au fost acesti membrii ? Am vazut destule masini frumoase si destul de puternice ptr a participa la toate evenimentele din aceste doua zile.
Indemanarea o poti face si cu un tico de 40-50 cai si cu un porsche de 500 de cai
Liniutele se fac intotdeauna pe clase deci unde au fost masinile din NSL?
Driftul si burn sa zicem ca e altceva dar si acolo daca vrei poti face treaba si cu tractiune fata.

TE INSELI , avea stiker cu 4tuning :lol: , eu unu nu vad nici o asemanare cu stikerul de la insane

Cosmin 335i 02-07-08 08:51

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1618688)
Desi am observat acest post tocmai acum , Cosmine nu e tarziu sa iti raspund
In calitate de prieten ,DA de prieten desi au fost putini participanti din partea NSL-ului din mai multe motive .Iar cei care au participat au fost felicitati si particular.., am stat acolo cand au primit diploma, i-am ajutat pe baieti ...in fine

Cine a luat premii si ptr ce , nu de alta dar nu stiu

Da dintr-un singur aspect am zis, si anume am vb ceva cu dodo de la Severin , care vorbise cu Florica ,ATENTIE Florica stie , si nu mai adaug nimic in legatura cu asta

Nu stiu ce ai vb tu cu dodo sau cu mai stiu eu cine dar ce mare TREABA pregateati voi doi tu cu dodo pana la urma, nu de alta dar nu s-a vazut nimic.Probabil a aparut ceva de ultim moment care a bulversat surpriza, nu?

TE INSELI , avea stiker cu 4tuning :lol: , eu unu nu vad nici o asemanare cu stikerul de la insane

O fi avut sticker cu 4tuning dar cu NSL nu avea. Stiu sigur ca are sticker si parasolar pe care nu le-a lipit, deci nu stia nimeni ca e din NSL.

Oricum Bogdane, forumul asta nu face altceva decat sa deformeze realitatea iar cei care citesc si nu prea stiu care e TREABA sunt viitorii purtatori de stickere cu NSL(ca da bine pe masina) si atat
OFFF OFFF ce simpla ar fi toata treaba asta daca nu s-ar mai vorbi aiurea si degeaba pe forumurile astea de cacat
Avand in vedere ca deja am vb prea mult consider eu pe tema asta , Bogdan ai binecuvantarea mea sa continui sa vb in continuare ce vrei si pe unde vrei dar sfatul meu este ca dupa ce scrii in casuta sa nu mai dai SUBMIT REPLY
PS: tu te-oi fi si suparat pe mine de cand chipurile m-am luat de tine , nu de alta dar nici la salut numai raspunzi sau poate ca doar nu mai observat
Numai bine tuturor participantilor la trafic si TINETI APROAPE

dydy-andrey 08-07-08 22:05

care ma plimba si pe mine cu un urs??... vreau sa vad daca imi place pt. ca asta este masina mea de viitor !!

dati un pm daca sunteti interesati :)):)):))=))

F_L_R 10-07-08 17:38

-Stau si citesc si nu vad decat ambitii intre voi si lipsa de respect. Nu ma deranjeaza asta ca doar sunteti prieteni intre voi dar sa nu uitati ca NSL-Craiova a fost prima filiala si cea mai puternica candva.......aveti posibilitatea de a face ceva acolo ....chiar daca este facut sub ACR.....sa facut ceva fata de Bucuresti unde nimeni nu te mai lasa sa faci nimic.....oare lipsa evenimentelor nu este tot din cauza orgoliilor.

05TUA_NSL 17-07-08 18:53

[Craiova revine!!!
vineri 18.07.2008 ora 21 intalnire No Speed Limit in parcarea stadionului "ION OBLEMENCO" sper sa fim iar in numar mare!!!:rolleyes2:shock:

DoDo NSL 18-07-08 00:56

bravo baietzi ... asteptam pozele si noutatile ;)

gbry_el_05-RSG 18-07-08 23:17

:cry:cosmin are dreptate. eu am dreptate... "NSL Craiova a murit". am stat o ora singur in fata stadionului si nimic... nimeni. doar eu. strabat tot orasu pt ce? pt nimic. somn usor NSL.:cry:

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning