![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
Suntem fratii ursi :)):lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si mai am jantele de e46...dar sincer sa fiu...nu se potrivesc deloc;) |
3 Attachment(s)
Am dat Loganul pe asta, urmeaza sa ii pun un motor vr6, badboy la capota si mai vedem
|
Quote:
|
azi, incercand sa aflu' pe unde este M-ul si cand imi ajunge am aflat ceva najpa :(( de fapt nu e chiar asa rau! e un accident pe drum si numa maine imi ajunge :(((
m-am enervat si mi-am comandat coilovere pt urs! luni imi ajung! m-au costat 500e :( |
3 Attachment(s)
Am Dat Comanda De Lampi....si spoiler spate....
New Paint..... New Engine 768 Hp E De Ajuns Revin Maine Cu Dacia.... Si Cred Ca Duminica Cu Asta Sfaturi Pentru Roti....Nush Ce Sa Fac :oops: |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Am vopsit Fordu...Si mercedesu e in Teste:D.... Cateva poze..:arrow: |
6 Attachment(s)
Ce ziceți?....ce motor ar trebui sa aleg la FIAT?:
Motorul actual de Mitsubishi I6 de 919 cai:-P Ori un nou motor de RB26DETT/RB30DETT de la un Nissan Skyline de peste 1000HP:lol: Ce părere aveți....nu știu la ce sa ma hotărăsc:rolleyes2 In noaptea trecuta am făcut o "liniuța" cu BMW contra unui VW Golf 2 de peste 400 HP.... Pe la jumătatea cursei motorul VW-ului a luat foc....și șoferul a pierdut controlul volanului și a urmat ceva urat....:( a intrat într-un copac......a făcut roll de 4 ori! Nu i-am mai luat banii băiatului(300 euro)......am zis...lasă prietene...(șoferul nu a patzit nimic:shock::shock: a ieșit singur din mașina!!!) Dupa cum veți vedea în poze VW-ul este ZOB!!! Nu prea mai poti salva nimic din el! Cine il vrea...il dau MOKA!!! (GRATIS) Motorul V8 s-a descurcat excelent......după ce am fixat transmisia.... |
2 Attachment(s)
Quote:
DE VANZARE Golf 2 GTI Culoare-Verde Motor-VR6 2.8 Masina e Stock Pret-6500E:arrow::arrow: Mai multe detalii pe PM.. |
Quote:
AI PM !! |
Quote:
Am pus FIAT-ul la vânzare: Pentru cine este interesat...poate urmării evoluția și restaurarea mașinii de la început(primele pagini). Detalii amănunțite PM:!: |
2 Attachment(s)
Am montat astazi farurile... mi-a fost lene sa montez si geamurile..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning