![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
pai chestiia aia potzi so faci si a 2a zii dupa ce ai vopsito asta daca ai vopsito in cuptor
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
noi poze...azi i-am schimbat si placutele de frana pe spate..
|
no....prea multe nu sunt de zis ,cuvinte multe ar strica imaginea unui pusti ambitios ca laur si nu cred ca ar fi binevenite critici referitoare la masina lui....laure ai facut ceva frumos din masina care eu am vazut-o vara trecuta....bafta in continuare si sa o stapanesti sanatos si fara incidente.BRAVO laure!!!!!!!!!!!!
|
deci...sita ai putea sa o faci neagra!!acu eu asa as zice ca i-ar sta bine!ramane la latitudinea ta si la gusturile tale.
niste pleoape nu i-ar strica:D cam atat deocamdata:D |
ffff frumos...motorul e cel original??
|
mie imi place cum da cromatic asa , acum ... :P deci sita poti sa o lasi si asa
dar merge ff bine si neagra!! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar se incadra mai bine sita neagra (ai multe elemente negre pe ea). |
4 Attachment(s)
poze de azi de cand montam sita...ca baietii de la fibrocom '' nu aveau timp'' sa imi monteze si mie sita..dupa ce am batut 2 drumuri pana la ei ca ma amanau ca nu au timp si bla bla..am zis ca o pun singur :)
|
mai bine ca ai pus-o singur....ai economisit si bani....si a iesit si destul de bine...bafta la tunning in continuare...te mai asteptam cu poze
|
dap.marfa e
..imi place... felicitari laure vezi ca se poate...;) bafta ..in continuare. mai batusi si drumu pana in bariera,,de 2 ori :sad: . |
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning