Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

Swat-Cat 06-10-06 14:35

1 Attachment(s)
astia au si fibra de carbon!!!!!!!!!!!! :)

cine ma lamureste si pe mine ce inseamna stratima-pudra/emulsie/liant pudra...mat pudra ?????

un link..http://www.bioweapons.com/Fiberglass1.htm

MaTzA 06-10-06 14:45

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

daca te uiti...mai in josul paginii scrie...carbon
kevlar
aluminizata

Swat-Cat 06-10-06 14:53

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 576995)
daca te uiti...mai in josul paginii scrie...carbon
kevlar
aluminizata

da si?? stiu ca au carbon...

punto26 06-10-06 20:48

imi dati si mie o idee cum sa "umflu`" aripile ? adica cum sa fac matricea asa cum a facut Cambera... multumesc frumos :)

turbojack 06-10-06 22:37

[QUOTE=fiat_uno;577438]... cum sa fac matricea asa cum a facut Cambera... .QUOTE]

De ce nu il intrebi prin pm?

r3sp3c7 08-10-06 11:51

salut imi spue shi mie cineva de unde pot sa cumpar plasa shi nestrapol shi cam cat ar costa
ms anticipat :P

eu sunt din oradea as dori nishte sfaturi de unde pot procura aceste materiale
shi daca se poate sa fie p`aci p`aproape
ms

am intzeles ca imi trebe o lista intreaga de materiale cum ar fi
-nestrapol
-stratimat
-intaritor (chimperox)
-cobalt (accelerator)
de unde pot sa le iau din oradea

CFTACA 09-10-06 12:02

Quote:

Originally Posted by Swat-Cat (Post 454300)
la asta ma gandeam si eu.... nu imi risc viata pt niste mofturi....

Siguranta nu consta in aripi,usi etc.Ce este dupa conteaza!;)

Dupa citirea posturilor de mai sus am ajuns la concluzia ca trebuie sa sti ce faci si nu doar asa fac si eu ca face lumea.Unde pot sa dau si eu comanda de un body kit?Cum se procedeaza etc.TNX!

MaTzA 11-10-06 12:53

2 Attachment(s)
m-am intalnit cu fiat_uno...s-am tras niste pleoape....sa vedem ce iesi in continuare :D

SirNenea 11-10-06 17:45

Quote:

Originally Posted by CFTACA (Post 580187)
Sal!Dupa citirea posturilor de mai sus am ajuns la concluzia ca trebuie sa sti ce faci si nu doar asa fac si eu ca face lumea.Unde pot sa dau si eu comanda de un body kit?Cum se procedeaza etc.TNX!

pai intra si u aici https://forum.4tuning.ro/13-auto-comercial.html si vezi exact ce vrei vb cu baietii daca pot sa iti faca si restul te descurci u ca esti baiat mare nu??? :lol: :lol:

punto26 13-10-06 12:24

3 Attachment(s)
cam asta a iesit :) .... ms pentru ajutor matza :D

ps: am slefuit/finisat la pleoapele astea de mi`a venit rau...am pus vreo 4 straturi de chit .... o metoda mai simpla nu exista ? :)

MaTzA 13-10-06 13:55

au iesit f bine :D dar dk la semnat taiai putin mai sus cum stabilisem prima data iesea mai "suparata" oricum...placerea a fost de partea mea...ti-am mai spus , eu m-am bucurat k am putut sa ajut ;) ....si dk mai vrei grila...

Ja_Rule 20-10-06 00:21

frumos lucrat ... la un oltean aveti chef sa faceti ? contra cost :)

punto26 23-10-06 01:07

Matza esti baiat ;) de nota 10 :) .... iar cu grila ... a venit frigu ... :( nu prea mai avem ce face... iar in primavara o sa te chem sa facem ceva mai serios ;)

@JaRule - ti`l recomand pe Matza ....super baiat de nota 100 .... ! ;) eu momentan am alte probleme cu facultatea ca daca nu ... te ajutam si eu (impreuna cu Matza binenteles :P ) :)

MaTzA 23-10-06 15:08

:oops: :oops: vai ms...pt aprecieri... :D ...sa fim modesti totusi :P ajut pe cine vrea...dar momentan...m-a mai rugat cineva...mai multe detalii vor urma :P
@ ja rule...sry k nu ti-am raspuns la intrabare...dar nu am primit notificare ne raspuns pe mail...acum am intrat sa vad dk s-a mai sris cv si am observat

tapu 24-10-06 16:53

4 Attachment(s)
in primu rand multumesc celor care au deschis acest topic si au explicat pas cu pas procesul de lucru pt fibra....de 2 saptamani am inceput si eu sa ma jok ca sa zik asa...pt inceput mi-am reparat bara pe spate care era din fibra si din pacate a pupat un stalp pe autostrada soareului si a fost sectionata in doua,bara a iesit uimitor de bine nici nu se cunoaste unde a fost lovita
....acuma lucrez la niste praguri pt un ford scorpio el sunt de nova dc nu ma insel si trebuie sa le lungesc cu 19 cm..un prag aproape este terminat mai trebuie sa dau cu chit de fibra dar am ramas fara :D
..o sa revin cu poze pt bara spate :D
...se mai vede niste folie de aluminiu nu sa cojit a dracu :D toata

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning