Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

ozn_yakuza 10-05-09 22:05

Re: Modificari la bordul Daciei

in curand poze cu un nou proiect marca OZN...............

conty one 11-05-09 14:35

chiar nu aveti nicunul poze cu borduri de nova cu mici modificari ???

giubau_v8 11-05-09 18:23

eu vreau poze cu ceasurile 1:1 pentru bord cu turomentru..daca are cineva..nu conteaza modelul

RobertRFG 11-05-09 23:02

10 Attachment(s)
poate va ajuta cu ceva.............

RobertRFG 11-05-09 23:04

32 Attachment(s)
.....................

ozn_yakuza 11-05-09 23:06

10 Attachment(s)
o noua creatie marca OZN,cei interesati sa imi dea un PM...........................

APROPO ROBERT NU INTELEG DE CE BAGI TU TOATE CEASURILE ALEA CA ORICUM NU VAD CE TAMPIT SI-AR PUNE PE BORDUL DE DACIE CEASURI CU BRABUS SAU NFS SI ALE TAMPENII ,NU MAI POSTA DOAR DE DRAGUL DE A FACE CEVA.

RobertRFG 11-05-09 23:28

Auzi nu te intereseaza pe tine ce postez eu......poate ajuta pe cineva is oricum se poate sterge foarte simplu BRABUS,CLARION,etc....nu postez de dragul de a posta ci de a ajuta si pe alti colegi coforumisti.....

giubau_v8 12-05-09 10:31

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2309947)
o noua creatie marca OZN,cei interesati sa imi dea un PM...........................

APROPO ROBERT NU INTELEG DE CE BAGI TU TOATE CEASURILE ALEA CA ORICUM NU VAD CE TAMPIT SI-AR PUNE PE BORDUL DE DACIE CEASURI CU BRABUS SAU NFS SI ALE TAMPENII ,NU MAI POSTA DOAR DE DRAGUL DE A FACE CEVA.

hai ca esti tare... in schimb isi face lumea ceasuri cu...vior3l , si asta e bine :lol::lol::lol::lol: nu cu brabus:rolleyes2

robert, daca zici si care are marimea 1:1, adica numai buna de printat, iti fac statuie :D :-P

Bunea.Marius 12-05-09 11:39

2 Attachment(s)
Si bordul scufitei mele.....:-P

RobertRFG 12-05-09 12:35

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2310835)
hai ca esti tare... in schimb isi face lumea ceasuri cu...vior3l , si asta e bine :lol::lol::lol::lol: nu cu brabus:rolleyes2

robert, daca zici si care are marimea 1:1, adica numai buna de printat, iti fac statuie :D :-P

Am impresia ca sunt.....defapt mai mult ca sigur sunt

bogdyMND 12-05-09 12:44

Quote:

Originally Posted by Bunea.Marius (Post 2311013)
Si bordul scufitei mele.....:-P

Sa vezi ce fain se reflecta lumina din bord pe parbriz si nu mai vezi nimic. Spun ca si eu am bord de culoare deschisa, dar nu asa lucios ca tine. Asa ca, nu e chiar buna ideea.

giubau_v8 12-05-09 14:06

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2311216)
Am impresia ca sunt.....defapt mai mult ca sigur sunt

sunt ;)) dar care.. ... eu le-am luat pe cele albe , toate trei legate , si erau mai mari:|..nu cu mult dar suficient..si asa am desfacut bordul degeaba :D

RobertRFG 12-05-09 14:48

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2311493)
sunt ;)) dar care.. ... eu le-am luat pe cele albe , toate trei legate , si erau mai mari:|..nu cu mult dar suficient..si asa am desfacut bordul degeaba :D

poti sa le micsorezi sau maresti(dupa caz) cu http://www.vso-software.fr/products/...ge-resizer.php

Sper sa iti fie de ajutor
Sincer nu stiu care

giubau_v8 12-05-09 15:02

;)) ideea e urmatoarea....eu circul zilnic cu masina...deci nu pot sa stau fara ceasuri...si nu stiu dimensiunile..daca as sti dimensiunile le-as modifica eu foarte usor in photoshop..in fine...cred ca o sa iau inca o pereche de ceasuri de bord sa le modific linistit acasa:D....si dupa ce le fac o sa dau toate detaliile aici pe forum..da mai dureaza...ii iau painea lu ozn ;)).....

RobertRFG 12-05-09 15:05

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2311701)
;)) ideea e urmatoarea....eu circul zilnic cu masina...deci nu pot sa stau fara ceasuri...si nu stiu dimensiunile..daca as sti dimensiunile le-as modifica eu foarte usor in photoshop..in fine...cred ca o sa iau inca o pereche de ceasuri de bord sa le modific linistit acasa:D....si dupa ce le fac o sa dau toate detaliile aici pe forum..da mai dureaza...ii iau painea lu ozn ;)).....

Lasa-l pe OZN :lol::lol:
De ce sa dai bani pe ceva care poti sa faci frumusel si singur si in plus lui i sa cerut sa puna o poza fara ele mazgalite dar omu na ia fost frica sa nu ii fie furata ideea....Suntem aici sa ne ajutam dar in fine,fiecare cu conceptiile lui

All times are GMT +2. The time now is 08:35.

- Copyright 2026 4Tuning