![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
in curand poze cu un nou proiect marca OZN...............
|
chiar nu aveti nicunul poze cu borduri de nova cu mici modificari ???
|
eu vreau poze cu ceasurile 1:1 pentru bord cu turomentru..daca are cineva..nu conteaza modelul
|
10 Attachment(s)
poate va ajuta cu ceva.............
|
32 Attachment(s)
.....................
|
10 Attachment(s)
o noua creatie marca OZN,cei interesati sa imi dea un PM...........................
APROPO ROBERT NU INTELEG DE CE BAGI TU TOATE CEASURILE ALEA CA ORICUM NU VAD CE TAMPIT SI-AR PUNE PE BORDUL DE DACIE CEASURI CU BRABUS SAU NFS SI ALE TAMPENII ,NU MAI POSTA DOAR DE DRAGUL DE A FACE CEVA. |
Auzi nu te intereseaza pe tine ce postez eu......poate ajuta pe cineva is oricum se poate sterge foarte simplu BRABUS,CLARION,etc....nu postez de dragul de a posta ci de a ajuta si pe alti colegi coforumisti.....
|
Quote:
hai ca esti tare... in schimb isi face lumea ceasuri cu...vior3l , si asta e bine :lol::lol::lol::lol: nu cu brabus:rolleyes2 robert, daca zici si care are marimea 1:1, adica numai buna de printat, iti fac statuie :D :-P |
2 Attachment(s)
Si bordul scufitei mele.....:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sunt ;)) dar care.. ... eu le-am luat pe cele albe , toate trei legate , si erau mai mari:|..nu cu mult dar suficient..si asa am desfacut bordul degeaba :D |
Quote:
Sper sa iti fie de ajutor Sincer nu stiu care |
;)) ideea e urmatoarea....eu circul zilnic cu masina...deci nu pot sa stau fara ceasuri...si nu stiu dimensiunile..daca as sti dimensiunile le-as modifica eu foarte usor in photoshop..in fine...cred ca o sa iau inca o pereche de ceasuri de bord sa le modific linistit acasa:D....si dupa ce le fac o sa dau toate detaliile aici pe forum..da mai dureaza...ii iau painea lu ozn ;)).....
|
Quote:
De ce sa dai bani pe ceva care poti sa faci frumusel si singur si in plus lui i sa cerut sa puna o poza fara ele mazgalite dar omu na ia fost frica sa nu ii fie furata ideea....Suntem aici sa ne ajutam dar in fine,fiecare cu conceptiile lui |
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning