![]() |
...prima intalnire :D.... ma bucur ca am putut ajunge si in sfarsit v-am cunoscut pe o parte dintre voi... sper sa fie cat mai multe intalniri de acum in colo la care sa particip si eu... poate data viitoare o sa vedem si niste drifturi :D
|
Re:
Quote:
|
sa speram... mai ales ca a nins zilele astea :wink:
|
dar nu cat trebuie :?
|
amatorii de drifturi sunt asteptati in fiecare seara de la 7 la stadionul municipal :wink:
|
amatorii de drifturi sunt asteptati si in seara asta la municipal....... :D se baga cineva? pana acum suntem doar flow si eu :D
|
Re: Intalnire...... ?
Mai punem de-o intalnire sa vorbim de Bucuresti?????
|
BMW-M-POWER si Yachone unde va dati voi frate la municipal ca am fost acolo de fiecare data cand a nins si nici urma de voi pe acolo.pe la ce ora mergeti??
|
acu s-a cam terminat sezonul de drifturi...am fost chiar ieri sa incercam dar.... sun cam mari santurile
|
Daca nu mai nige pana atunci si ramane asfaltul uscat
sambata 11 martie 2006 ora 12 intalnire la livada la masina de poiana ps : se pregatesc suprize placute asteptam prezentza numeroasa si masini cat mai multe astept confirmari de la voi |
eu primu';) ...
|
dak reusesc sa mut meditatiile pt. mai devreme...vin ;)
|
Intalnire...... ?
In mare o sa vin,daca nu sunt nevoit sa plec pana la Galati!Daca e ceva si nu plec ne vedem la locul stabilit!
|
i'm in!!!!!!!!!! :D
Quote:
|
aha.ok.mai dati si voi cate un pm cat mai mergeti.
sa vedem ce o sa iasa sambata voi fii acolo 99% |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning