![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Nu prea ma atrage plafonul negru lucios cum arata cel putin in photoshop ma mai gandesc(Ms pt ajutor marius3030)
Stiam goshy ca nu se poate da lac peste polish dar ma gandeam ca ar merge un autocolant transparent peste el , oricum am autosol si asa le intretin polishul so... :D:)) |
3 Attachment(s)
Si pozele cu oglinzile nu sunt taiate perfect pentru ca inca nu am reusit sa ma hotarasc cum le voi face ori toata oglinda ori doar partial astept pareri
Tin sa mentionez ca parca inclin putin spre toata oglinda sa vedem si parerile voastre:D |
toata, clar !
|
in cazul asta clar nu mai merge plafonul negru(parerea mea)!
mergi pe alb+chrome ce-l mai bn!;) e frumoasa asa! |
E crom?Super smecher :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Jantele ar da mai bine pe verde :D :D
|
7 Attachment(s)
Dupa ceva timp de pauza m-am hotarat sa mai impartasesc cu voi noile lucruri pe care le-am facut la masina plus un mic incident :D asa ca...
-am schimbat un rulment pe partea dreapta -un kit nou de xenon 55w 6000k faza scurta + vechiul kit de 35 pe lunga -vopsit praguri si fusta de la bara din spate daca tot s-a facut vopsea pt usi -vopsit difuzorul de la evacuare gri -3 bujii incandescente schimbate - si nu in ultimul rand un nou proiect" de cartier sa zicem asa:)) :D Restul va las pe voi sa vedeti si sa va dati cu parerea , incerc sa pun pozele in ordine cronologica poza lovita si dupa :D nu se cunoaste nici ce-a mai mica diferenta :D |
Quote:
|
10 Attachment(s)
si sa continuam cu pozele :D
|
fortzaaaaaa golfu
:peace: |
10 Attachment(s)
si sa va mai tin si eu la curent cu lucrurile pe la mine am reusit sa vopsesc grilele din fata gri ca difuzorul de la evacuare din spate folie pe geamurile din fata si o mica ceruire home made :D iar cu golful mai multe :D
-low -fust vr 6 -bara fata clean -bara spate clean -praguri false -iar maine intra la vopsit :D |
Plafon negru,ca deja esti mult prea pur cu atata alb :))
|
9 Attachment(s)
se munceste de zor la golf ;)
|
Spor la treaba.....! :D
frumoase praguri! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning