![]() |
Re: E30 - Nfs / Zee
Quote:
ai venit cu 20 lei noi si mi ai zis sa fac masina sa fuga ( spunetzi sh voi...aia sunt o granada de bani? ). acum fuge de 20 lei!!! :))) cand ai adus banii m am gandit ca faci mishto.....shi am raspuns cu aceeash moneda :))) sh inca ceva.......mai intreaba sh tu, sh ai sa aflii ca filtrele nu fasaie..(tzi am lasat unfurtun de la admisie scos......daia fasaie):))) |
Quote:
v am mai zis, mashina fuge asa cum a vrut........i am lasat un etrier spate mai infranat, sa aibe inpresia ca merge intr o parte, sau cum spun racer-ii astia "drift"...daia vedeti voi kestia asta cu ZEE la nr, cand p dreapta, cand p stanga.....omu nu mai poate s o tzina drept....sh aizi lumea p strada...moama ce fuge astaaaa ( de gao.za ):))) radule, imi pare rau satzi spun: ce bine mi pare c ai luat tzeapa....... |
bai ce bandtiti :))))))))))))
|
rad ei rad si fac misto ca cica se ocupa de urs si sa vezi ce apare TEA e39 taras pe strazi. :D
|
Quote:
|
Bafta cu ursu' tea... lasa e39`u ca-l faci si pe ala... toate la randul lor!
|
Quote:
ushor ushor le facem pe toate |
mai fasaie?:D
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...85#post1416685
uite ma si aici fasaie :| zi lu bixu sa o regleze |
suberb ursul. l-am vazut live acum 10 minute la valea ialomitei. il expui la 4tuningdays? bafta in continuare
|
ce e ma asa frumos la el e o specie putzin mai evoluata a masinii mele (mi-am luat urs >:) )
Ia mai pus shi inca 2 usi ca cik e mai smecher asa Nu vedetzi cat de uzata e suspensia ca e cazuta rau saraca masina mai are un pic shi ii zgarie contraaripile cu buza de la janta zici ca e citroen din ala vechi ;) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Frumoase... :D Ce se rupea tipa pe masina... cred ca trage mai bine acum ursu'... e fericit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning