![]() |
astea deaici is drum'n'bass, ultima ii mai spre ragga-jungle... :dance: pline de energie :D
|
1 Attachment(s)
Singurelule :) , tekno , speeder , hondaru , michael ?
Care dati din buric pe asta ? :) :) michael .. dupa mult alcool :) ar da... sigur ... :) :) hmmm sau .. sa fie XxdadixX cel care ne da din buric ? :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
lol... mie shi frica sa o downloadez cand vad titlu... fi atent aici santos :wink:
superselkthaaaaaaa :dance: :mrgreen: :headfones |
1 Attachment(s)
...am gasit melodia asta ...e cam veche ..dar imi place mult!!
SCHIMBATI EXTENSIA DIN RAR IN MP3 :d :peace: |
1 Attachment(s)
CHILL OUT . ...
CREMA !... 50 de mega... dar merita .. ;) |
1 Attachment(s)
offf nu va riscati la 50.... atunci luati`le asa.. una cate una ;) incepem cu..
:D |
e cam mare... shi cu tzeava mee... las ca acu iau asta unforgetable
|
so?! merge?! iti place?!
|
nice nice :) ... hahahahah
|
nice :wink: chillin :chillpill :)
|
1 Attachment(s)
continuam cu ... secreti love - nicos
astept pareri btw , psycho ... d c razi ? |
1 Attachment(s)
doamne parca v-a mancat pisica limba , daca tot downloadati , spuneti si ce parere aveti despre melodie va rog , multumesc...
continuam ... |
santos radeam d melodia aia .. e penala .. tov. mea e inebunita dupe ea .. oricum e prea belea .. mere un dans p masa :) ... da ... daca o ascultzi bine o sa vezi k e si o manea dupa ea facuta :)
ma duk sa dansez din buric ... :arrow: :arrow: :arrow: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: |
1 Attachment(s)
oooo bun asa
stai sa clarificam cateva chestii 1: eu-manele / baba-mitraliera , bun .. 2: Pai tu ii dansezi ei din buric ?! sau ea tie ? :) 3: dai o bere :P ti-am gasit soundtrack ptr dans ;) mai pun una ? :) tot de genu ? :) |
1 Attachment(s)
nicos e selektha... crazy english summer e una dintre piesele mele de suflet, uite aici ceva mai \"lent\" de la mine :wink:
free drift e superselekta... incepe cu un ritm ambierntal... dub ce o fi... shi maincolo da in drum n bass superselektha... :P PS am ceva trackuri noi de la lumdilla, supertari, vretzi careva? :eyebrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning