Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/278497-masina-mea-virtuala.html)

KrYpToN 29-09-11 20:37

Re: Masina Mea Virtuala

2 Attachment(s)
Hai Steauaa :)))) mi-a venit toba si am montat si motoru ;)

R.Equinox 29-09-11 20:44

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4614471)
Hai Steauaa :)))) mi-a venit toba si am montat si motoru ;)

Si-a pus anumea toba mare sa trezeasca vecini.....Frumos Burlan....SI motoru;)

KrYpToN 29-09-11 21:41

am vecini buni :))

Manson 29-09-11 23:31

tocmai am achizitionat un sasiu de calibra cu bodykit ........ valoare totala 15000$ urmeaza poze......maine urmeaza jantele si suspensia

razvan17r 30-09-11 01:35

2 Attachment(s)
Abea la ora asta mi-au venit numerele .

Ma duc la somn ca maine trebuie sa fiu la 9:00AM la vopsitorie .

ebone 30-09-11 02:47

3 Attachment(s)
Am fost azi din greseala pe la dezmembrari si uitati ce am gasit. Un golf 3 cu caroseria bulita si ceva probleme la cutia de viteze. L`am cumparat cu 650 euro si acum vreau sa il fac ca nou. Asa ca am dat comanda la Volkswagen de o bara nou nouta pe fata, una pe spate, o capota, o aripa dreapta si o oglinda tot dreapta. Se pare ca cel care a avut`o inainte a avut pica pe partea dreapta. Din cate am inteles, capota a fost vanduta chiar azi, cred ca daca nu ajungeam azi la dezmembrari maine nu mai era :)). Asadar, astept cu nerabdare comanda sa pot incepe lucrarea :D

R.Equinox 30-09-11 14:33

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by razvan17r (Post 4614939)
Abea la ora asta mi-au venit numerele .

Ma duc la somn ca maine trebuie sa fiu la 9:00AM la vopsitorie .

Deja o vopsesti?..arata si asa bine cu culoarea ei;)

Quote:

Originally Posted by ebone (Post 4614964)
Am fost azi din greseala pe la dezmembrari si uitati ce am gasit. Un golf 3 cu caroseria bulita si ceva probleme la cutia de viteze. L`am cumparat cu 650 euro si acum vreau sa il fac ca nou. Asa ca am dat comanda la Volkswagen de o bara nou nouta pe fata, una pe spate, o capota, o aripa dreapta si o oglinda tot dreapta. Se pare ca cel care a avut`o inainte a avut pica pe partea dreapta. Din cate am inteles, capota a fost vanduta chiar azi, cred ca daca nu ajungeam azi la dezmembrari maine nu mai era :)). Asadar, astept cu nerabdare comanda sa pot incepe lucrarea :D

Bravo..ai ales o masina pe care se poate face multe.....;);)

S-a Vopsit Rablamentu meu

spiritualDARY2 30-09-11 14:42

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4615808)
Deja o vopsesti?..arata si asa bine cu culoarea ei;)

Bravo..ai ales o masina pe care se poate face multe.....;);)

S-a Vopsit Rablamentu meu

Super misto .. weekend`u asta reducere 25% orce comanda ..

R.Equinox 30-09-11 14:51

Quote:

Originally Posted by spiritualDARY2 (Post 4615827)
Super misto .. weekend`u asta reducere 25% orce comanda ..

Deci numai platesc 800$ pe jante nu?...Uraaa..CU bani care raman imi iau Toba :-P:-P

razvan17r 30-09-11 15:11

3 Attachment(s)
Mi-au venit si spoilerele si pragurile . Le-au vopsit destul de repede , nu ma asteptam sa dureze asa putin .

Am avut timp sa ma duc si cu ea in service sa imi schimb suspensiile , i-am pus niste suspensii sport , am lasat-o mai jos .

Ma costat cu tot cu discuri de frana si etriere cam 1240E cu TVA

- Vreau sa mai comand o pereche de oglinzi si geamuri fata , stranga/dreapta . Si niste jante OZ-uri sau niste jante care merg vopsite + cauciucuri . Astept un raspuns cu niste preturi .

- Daca are cineva vre-o cunostinta care importa motoare sa ma contacteze , sunt interesat de un V6 , 500HP +

Niste pozici :peace:

spiritualDARY2 30-09-11 15:13

Quote:

Originally Posted by razvan17r (Post 4615878)
Mi-au venit si spoilerele si pragurile . Le-au vopsit destul de repede , nu ma asteptam sa dureze asa putin .

Am avut timp sa ma duc si cu ea in service sa imi schimb suspensiile , i-am pus niste suspensii sport , am lasat-o mai jos .

Ma costat cu tot cu discuri de frana si etriere cam 1240E cu TVA

- Vreau sa mai comand o pereche de oglinzi si geamuri fata , stranga/dreapta . Si niste jante OZ-uri sau niste jante care merg vopsite + cauciucuri . Astept un raspuns cu niste preturi .

- Daca are cineva vre-o cunostinta care importa motoare sa ma contacteze , sunt interesat de un V6 , 500HP +

Niste pozici :peace:

Daca dai comanda weekend`u asta ai 25% reducere.

razvan17r 30-09-11 15:16

Quote:

Originally Posted by spiritualDARY2 (Post 4615880)
Daca dai comanda weekend`u asta ai 25% reducere.

Da , dau comanda acum daca se poate :peace:

Vreau niste jante pe 19" care pot fii vopsite .

spiritualDARY2 30-09-11 15:18

Quote:

Originally Posted by razvan17r (Post 4615886)
Da , dau comanda acum daca se poate :peace:

Vreau niste jante pe 19" care pot fii vopsite .

Pe maine le ai !

ebone 30-09-11 15:20

3 Attachment(s)
A venit comanda si le`am si montat. Am chituit`o putin si am bagat`o la vopsit. Acum am plecat sa caut un far dreapta si un stop tot dreapta. Poate trec si pe la firma de jante si comand un set de jante, sa vad.

..::AnDy007::.. 30-09-11 15:26

9 Attachment(s)
La revedere Miata!
Bine ai venit e36!
Aveam 1000$ si am vandut miata cu 25000$
Am gasit un e36 visiniu,forjat si accidentat cu 14000 si l-am luat.Azi am reusit sa dau tot jos de pe el si sa il trimit la reparat,la indreptat si revopsit.Si piesele care aveau nevoie le-am dus la reparat.Din pacate capota este prea stricata si nu are rost sa imi bat capul cu ea.Sasiul este destul de OK,96%.In rest,ce pot zice,tot ce are (avea) pe el este original BMW.Chiar si stricat asa mergea,dar am zis sa nu il mai chinui.Poze:
Pareri?

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning