![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
2 Attachment(s)
Hai Steauaa :)))) mi-a venit toba si am montat si motoru ;)
|
Quote:
|
am vecini buni :))
|
tocmai am achizitionat un sasiu de calibra cu bodykit ........ valoare totala 15000$ urmeaza poze......maine urmeaza jantele si suspensia
|
2 Attachment(s)
Abea la ora asta mi-au venit numerele .
Ma duc la somn ca maine trebuie sa fiu la 9:00AM la vopsitorie . |
3 Attachment(s)
Am fost azi din greseala pe la dezmembrari si uitati ce am gasit. Un golf 3 cu caroseria bulita si ceva probleme la cutia de viteze. L`am cumparat cu 650 euro si acum vreau sa il fac ca nou. Asa ca am dat comanda la Volkswagen de o bara nou nouta pe fata, una pe spate, o capota, o aripa dreapta si o oglinda tot dreapta. Se pare ca cel care a avut`o inainte a avut pica pe partea dreapta. Din cate am inteles, capota a fost vanduta chiar azi, cred ca daca nu ajungeam azi la dezmembrari maine nu mai era :)). Asadar, astept cu nerabdare comanda sa pot incepe lucrarea :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
S-a Vopsit Rablamentu meu |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mi-au venit si spoilerele si pragurile . Le-au vopsit destul de repede , nu ma asteptam sa dureze asa putin .
Am avut timp sa ma duc si cu ea in service sa imi schimb suspensiile , i-am pus niste suspensii sport , am lasat-o mai jos . Ma costat cu tot cu discuri de frana si etriere cam 1240E cu TVA - Vreau sa mai comand o pereche de oglinzi si geamuri fata , stranga/dreapta . Si niste jante OZ-uri sau niste jante care merg vopsite + cauciucuri . Astept un raspuns cu niste preturi . - Daca are cineva vre-o cunostinta care importa motoare sa ma contacteze , sunt interesat de un V6 , 500HP + Niste pozici :peace: |
Quote:
|
Quote:
Vreau niste jante pe 19" care pot fii vopsite . |
Quote:
|
3 Attachment(s)
A venit comanda si le`am si montat. Am chituit`o putin si am bagat`o la vopsit. Acum am plecat sa caut un far dreapta si un stop tot dreapta. Poate trec si pe la firma de jante si comand un set de jante, sa vad.
|
9 Attachment(s)
La revedere Miata!
Bine ai venit e36! Aveam 1000$ si am vandut miata cu 25000$ Am gasit un e36 visiniu,forjat si accidentat cu 14000 si l-am luat.Azi am reusit sa dau tot jos de pe el si sa il trimit la reparat,la indreptat si revopsit.Si piesele care aveau nevoie le-am dus la reparat.Din pacate capota este prea stricata si nu are rost sa imi bat capul cu ea.Sasiul este destul de OK,96%.In rest,ce pot zice,tot ce are (avea) pe el este original BMW.Chiar si stricat asa mergea,dar am zis sa nu il mai chinui.Poze: Pareri? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning