![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi / Top Speed !
poate 3.5 V8 , k 3.6 nu e !!!!
|
cred ca a vrut sa spuna 4,6 v8,dar nu prea stie sa se exprime.Luati-l incet ca e mai greu de cap el
|
Dacia 1310 li (Limuzina Edition) Viteza de croaziera 130Km/H...Consum 2Litri Ulei la 100Km.....Senzatie Majora ca la 250Km/H......Adrenalina Maxima :))
|
Quote:
1)Jaguar XJ8 3.5V8 Executive Pret CIP: 61.800 euro 2) Jaguar XJ8 4.2V8 Executive Pret CIP: 65.900 euro 3)Jaguar XJ8 3.5V8 Sovereign Pret CIP: 66.800 euro |
Quote:
|
Quote:
|
Sufletel si pasionat , terminati ! Aici nu e topic in care sa va dati mare ce masini aveti voi sau parintii vostrii!
|
pai defapt cred ca ai inteles gresit,din ce am citit eu nu mi s-a parut ca s-ar fi dat mare vreunul din ei...
|
190 cu daewoo cielo 75 de cai
200 cu honda civic 1.8 |
NESOMN ...stai frate linistit sa nu te ioa somnu la volan :)
|
de cand vreau sa zic dar mi se pare inutil topicul asta. imi cer scuze pentru offtopic. 10 la suta din vitez. max. sunt adevarate restul sunt prinse fie in panta fie trase la extrem fie de la campina pana la ploiesti neluand piciorul de pe acceleratie. Sper sa nu ma intelegeti gresit.
|
vibe are dreptate. pe alte forumuri aceste discutii au fost interzise. si decat sa vb sa il stearga pe ascuns..mai bine a zis aici
dar vibe, fiecare posteaza ce vrea ;) |
Eu am mers cu peugeot-u meu chiar daca nu am permis si mai mult de 70 nu am mers cu el!Tata o rupe!E si el pasionat de tunning si viteza!
|
si topicu asta e posibil sa aibe aceeasi soarta cu Top Speed celalalt :lol:
sa nu fiu off chiar daca nu imi plac topicurile astea ... 190 km/h Sharan :lol: |
Asta e alt topic??????? POLL :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning