Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Am nevoie de../ Caut.. (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/267573-nevoie-caut.html)

kdyalex 04-06-12 19:51

Re: Am nevoie de../ Caut..

Stie cineva un strung bun?Mi s a stricat filetul la butuci spate la prezoane si as vrea sa fac alt filet?Sau daca stie cineva unde gasesc tarozi M12x1.25 si M14x1.25

me_maxis 04-06-12 19:54

Quote:

Originally Posted by kdyalex (Post 5052581)
Stie cineva un strung bun?Mi s a stricat filetul la butuci spate la prezoane si as vrea sa fac alt filet?Sau daca stie cineva unde gasesc tarozi M12x1.25 si M14x1.25

salut pentru tarozi incearca la oneves spre harman pe stanga pana in sensul giratoriu cu centura ocolitoare
sau un nene care rectifica chiulase undeva pe langa cimitirul din triaj mrgi pe camp si tot pe stanga undeva este o casa o gasesti daca incerci

kdyalex 04-06-12 21:28

La onevest ma cam indoiesc sa aiba asa ceva :(
Problema e ca imi trebuie si cu pas 1.25 fin.Oricum mersi incercarea moarte n are.

me_maxis 05-06-12 05:59

am fost acolo si am vazut tarozi si din cauza asta am zis deci ai sanse

run4fun 06-06-12 11:24

Gasesti tarozi la oneves. Nu stiu daca asa mari. Dar ai grija, cu rotile nu e de joaca...

kdyalex 06-06-12 11:39

Nu am mai incercat la onevest am gasit langa uzina rulmentu de 14x1.5 a costat 30lei dar nu e chinzesc.Am luat si prezoanele am dat fuletu a mers perfect nu ma gandeam sa taie asa bine tarodu ori e moale butucu.Am avut 2pe dreapta unu pe stanga spate ambele.Pe viitoat am sa le fac pe toate.

me_maxis 06-06-12 16:52

foarte tare felicitari si succes

kdyalex 06-06-12 17:11

Ms la fel!

me_maxis 06-06-12 18:08

frezor brasov

salut aveti idee unde as putea sa gasesc un frezor in brasov

tavi_cc 08-06-12 00:05

Caut sa cumpar o armura moto,nu de cross.Tavi 0753402160(raspund doar la telefon deoarece intru foarte rar pe forum,ma deplasez unde doreste vanzatorul).Multumesc anticipat

Tzzantaru 10-06-12 13:50

Stie careva unde gasesc 4 actuatori pt inchiderea centralizata?
Am nevoie de niste actuatori "seriosi" , tapeni care sa inchida si sa deschida calumea ca porcariile de la inchiderile din comert sunt de 2 lei.Daca tija opune putina rezistenta moare actuatoru.Mersi

julaikos 10-06-12 15:30

Cel mai bine mergi la dezmembrari si cauti niste actuatoare de pe la masinile vechi,vw renault ceva,altfel toate inchiderile astea centralizate universale sunt identice ca si conceptie,difera doar culoarea si uneori plasticul din care sunt facute...
Nu strica sa dai si cu putin spray degripant pe broaste :D

Tzzantaru 10-06-12 15:59

Au avut ceara sau vaselina din aia albicioasa din fabrica , si pe broaste si pe balamale si cam peste tot.S-a cam dus in ultima vreme da am dat cu WD40 , problema e ca am pus actuatorii in locu la aia care au fost pusi de fabrica si e putin incomoda pozitia la tija si actuatorii astia fiind de 2 lei cum intampina putina rezistenta se retrag sau se opresc la jumate.Rezistenta nu e mare ca la mana merg usurel , da se si simte diferenta intre un actuator din asta si actuatoru la portbagaj(care e original) , apai ala cand impinge , impinge nu gluma + ca se aude altfel cand actioneaza , mult mai "violent".

roberTDH 11-06-12 18:33

Salut. Stiti cumva unde maresc si eu gaura de centrare la un set de jante de la 57.1 la 60.1 ? Multumesc

dpmedia 13-06-12 10:36

1 Attachment(s)
Stie cineva unde gasesc 3 capace de cauciuc pentru far de astra g cu lupa? (cele din poza) Ca si dimetru: cel mic 75mm iar cele mari 100mm

All times are GMT +2. The time now is 22:43.

- Copyright 2026 4Tuning