![]() |
Re: *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 ***
eu o sa raman peste noapte in proportie de 100% , si parerea mea ca ar fi frumos sa ramanem sambata dupa masa si seara la sibiu ,,
|
*** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 ***
Quote:
|
Nu vreau sa mai vad aici, decat discutii legate de evenimentul in cauza.
ATAT! Acum fiti cuminti si sa-si vada fiecare de treaba lui, ca nu am timp de stat sa va sun pe fiecare in parte sa rezolv niste chestii de gradinita. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mi-am adus aminte ca acum 6-7 ani cautam pe net ca un disperat poze si video cu bmw-uri, si astazi am gasit ceva interesant :D ,undeva in US,bimmerfest,2005. Prea frumos !!!
https://www.youtube.com/watch?v=S5tcP...el_video_title |
Quote:
|
si noi putem face asa ceva, tot oameni suntem. Problema e sa ne schimbam putin mentalitatea.
Foarte frumos! |
Un prieten de-al meu si-a frecat bara fata destul de urat la Golf meet sambata... pe langa Vidraru si mi-a zis ca drumul e dezastru pe partea aia!!! Trebuie sa mearga cienva sa verifice rapid drumul sa stim ce si cum.
|
[QUOTE=bmw.7000;4455552]Mi-am adus aminte ca acum 6-7 ani cautam pe net ca un disperat poze si video cu bmw-uri, si astazi am gasit ceva interesant :D ,undeva in US,bimmerfest,2005. Prea frumos !!!
si noi vom fi interesanti, va iesi bine si frumos....avem si noi o groaza de masini doar fotografiile si filmuletele vor vorbi dupa meet E36 & E 46...sa vedem ce scot fotografii din acest eveniment... abea astept |
Imi raspunde totusi si mie cineva, va rog? As vrea sa stiu care e programul, unde se sta sau macar link-ul unde gasesc informatiile astea.
Multumesc! |
Quote:
Tocmai ce am venit de la SB si treaba sta asa : VARIANTA 1 Ramanem la Sibiu petrecem in LIQUID sambata seara(o sa fie rezervate 3,4 coltare in functie de cati mergem),se rezerva parcarea de la PENY market de la intrare in Sibiu pentru a incapea toate masinile fara probleme,ne cazam tot la intrare in SB(sunt 3 pensiuni la diferenta de 300m,deci nu se pune problema ca nu avem loc) si o sa coste undeva la 65RON camera dubla,dupa care duminica se da o tura de oras indrumati de Politie si eventual o tura de centru sau ce se mai propune de comun acord dupa care pe dupamiaza se incep incolonarile pentru drumul de intoarcere! VARIANTA 2 A spus da_Joint ca a fost cineva pe Transfagarasan si sunt ceva pensiuni unde am putea sa mergem. Asteptam si detaliile care vor veni in cel mai scurt timp! Acum rugamintea mea este urmatoarea : Unde ati vrea sa inoptati[la SB sau la iarba verde(asteptam detaliile mai intai)] si cine ramane peste noapte 100%,motiv pentru care o sa incepem cu "lista" :D 1. Sharky - Sibiu 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. O seara buna! :paper: |
cel mai bine mergem de la sibiu spre vidraru urcam sambata,dormim sus sambata seara si coboram duminica inapoi in sibiu,este si drumu bun,de la vidraru catre curtea de arges e praf drumu.
Informatii de la mutzu :lol: |
Quote:
|
Eu as inclina mai mult spre varianta nr 2,sa stam undeva mai sus peste noapte,mai incingem un gratarel,feriti de ochii lumii.De parcari sunt satul ,parade prin oras nu ma incanta iar in club cred ca putem merge oricand,eventual facem si aici in buc un afterparty.
|
1. Sharky - Sibiu
2.dani_smarandescu -sibiu 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. si io zic sa ramanem la sibiu in oras sambata seara + 1 pt sharky |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning