Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Sa vb despre tot ...aici (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/26230-vb.html)

Bogdan-sbt 02-12-07 21:56

Re: Sa vb despre tot ...aici

Sincer nu cred ca am sa bag nimic in ea ..pentru ca vreau sa imi iau un BMW 318 sau un Golf 2 care sa il tunez......cu asta ma plimb asa.........+ ca nu e proprietate personala...(TATA) :)
Bafta!

vLLLad 02-12-07 22:01

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1226845)
Sincer nu cred ca am sa bag nimic in ea ..pentru ca vreau sa imi iau un BMW 318 sau un Golf 2 care sa il tunez......cu asta ma plimb asa.........+ ca nu e proprietate personala...(TATA) :)
Bafta!

ai putea sa ii faci un tuning la motor!! ca taicatu tot e mecanic :D

Bogdan-sbt 02-12-07 22:07

:) de unde stii ? ne cunoastem mai bine si nu stiu eu?

vLLLad 02-12-07 22:10

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1226874)
:) de unde stii ? ne cunoastem mai bine si nu stiu eu?

are functie publica....nu ne cunoastem...8)

Bogdan-sbt 02-12-07 22:12

lasa-mi un id de mess ceva?

wtah_nissan 03-12-07 11:00

naspa...fiidca are potential :D...

vLLLad 03-12-07 12:09

Quote:

Originally Posted by wtah_nissan (Post 1227452)
naspa...fiidca are potential :D...

cine are potential?

Bogdan-sbt 04-12-07 10:37

Te-am descoperit......:) vladutzule:)) .......ce mai face sora ta alinutza?:) hai ca te-am lasat...si poate ne vedem pe strazi:)

vLLLad 04-12-07 11:00

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1229070)
Te-am descoperit......:) vladutzule:)) .......ce mai face sora ta alinutza?:) hai ca te-am lasat...si poate ne vedem pe strazi:)

da...m-ai descoperit... :-P

siminelsimi 07-12-07 22:25

Stie cineva ce anume trebuie facut, de ce acte e nevoie si etc pt a obtine numerele provizorii? :D trebuie facut si RAR-ul sau se face in momentu inmatricularii? Thanx a lot

wtah_nissan 07-12-07 22:27

masina are potential...dcu pution gust si multi bani faci ceva deosebit din ea..parerea mea :)

FuCkHeAd 08-12-07 20:35

Quote:

Originally Posted by siminelsimi (Post 1235457)
Stie cineva ce anume trebuie facut, de ce acte e nevoie si etc pt a obtine numerele provizorii? :D trebuie facut si RAR-ul sau se face in momentu inmatricularii? Thanx a lot

Rar`ul se face la inmatriculare.....mergi la politie platesti o taxa si ai numerele..am impresia ca trebuie sa mai ai actele traduse si legalizate la notariat...dar nu mai tin minte exact :)

vLLLad 09-12-07 00:19

Quote:

am impresia ca trebuie platita taxa de prima inmatricualre!! RAR-ul se face inaintea inmatricularii

FUL VIUS 09-12-07 16:15

Quote:

sal!iti spun sigur,pt ca asta am facut si eu!!trebuie traduse actele de germania!!pleci la taxe si impozite platesti o taxa de 7 lei(parca)pe urma iti faci o asigurare pe o luna,platesti numerele provizorii,la politie!totul ajungand pe la 200 lei noi!!nu tre sa faci rar-ul inainte!!doar de ce crezi ca se dau nr provizorii?pt a avea timp sa pregatesti masina pt R.A.R.!!bafta la inmatriculat!!

HOT 09-12-07 17:16

Fulvius ai uitat un aspect.La RAR tot trebuie sa te duci pentru identificare(se citeste seria masinii(vin-ul)si iti da un certificat de autenticitate)Fara asta degeaba mergi la politie simi ca te trimit ei inapoi.
P.S.bine v-am regasit...

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning