Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

roli 03-05-12 18:01

Re: CNCA 2012 - Program si etape

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008213)
Andrei odata ce am zis ca o sa organizam ceva mare si frumos la Craiova alaturi de baietii de la EMMA crezi ca CNCA e cu ceva mai presus decat EMMA ??? iti spun eu... Nu... In primul rand un arbitru al lor este fost arbitru EMMA, regulamentul este o imbinare dintre DB Drag Racing si o incerecare nereusita a lor adica a baietilor de la CNCA... Eu nu voi venii pentru ca si eu ca si cei de la "CNCA" pot sa imi cumpar un aparat de masurat db si sa organizez intr-o parcare o "competitie". Culmea este ca se mai numeste si Campionatul National de Car Audio. As vrea sa vad si eu un statut juridic. O alta problema... tu organizezi o competitie pe 2 zile dar nici macar nu poti oferi cazare pentru cei care sunt din alte orase ? Bun hai sa zicem ca nu poti oferii cazare dar macar un discount la o pensiune/hotel ca doar sunt atatea in Bucuresti...Adica vin pe combustibilul meu si mai ai pretentia sa-mi platesc si cazarea ? Sau ce propune acest CNCA sa dorm in masina ???

Cu alte cuvinte :"tot respectu' !"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

hai ca asta deja le-a depasit pe toate :))
adica tu meri la o competitie doar ca iti da cazare gratuita? :))
la orice ora se aduna mai multe masini la cnca decat la emma deci nu vad dc esti asa frustrat...
90% din participanti care participa regulat la competitii, nu merg doar pt 1 cupa, lumea merge pt a sta la un loc cu prietenii.

este cam ciudat ca la primu post direct ataci pe cineva...

ReLLaXX 03-05-12 18:05

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008213)
Andrei odata ce am zis ca o sa organizam ceva mare si frumos la Craiova alaturi de baietii de la EMMA crezi ca CNCA e cu ceva mai presus decat EMMA ??? iti spun eu... Nu... In primul rand un arbitru al lor este fost arbitru EMMA, regulamentul este o imbinare dintre DB Drag Racing si o incerecare nereusita a lor adica a baietilor de la CNCA... Eu nu voi venii pentru ca si eu ca si cei de la "CNCA" pot sa imi cumpar un aparat de masurat db si sa organizez intr-o parcare o "competitie". Culmea este ca se mai numeste si Campionatul National de Car Audio. As vrea sa vad si eu un statut juridic. O alta problema... tu organizezi o competitie pe 2 zile dar nici macar nu poti oferi cazare pentru cei care sunt din alte orase ? Bun hai sa zicem ca nu poti oferii cazare dar macar un discount la o pensiune/hotel ca doar sunt atatea in Bucuresti...Adica vin pe combustibilul meu si mai ai pretentia sa-mi platesc si cazarea ? Sau ce propune acest CNCA sa dorm in masina ???

Cu alte cuvinte :"tot respectu' !"

Tocmai am aflat ca esti proaspat dealer GZ. M-am lamurit, nu mai am nimic de comentat. :lol:

zuzu7rullz 03-05-12 18:12

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5008262)
Nu stiu cine esti si ce doresti, dar cu siguranta iti lipsesc niste date importante. :) Sa zicem ca nu penalizez tonul malitios cu care adresezi un mesaj nu tocmai in locul potrivit.

Mai multi oameni din CNCA sunt FOSTI arbitrii EMMA, si sunt FOSTI cu motive foarte bine intemeiate. Arbitrii respectivi au fost arbitrii pe cand EMMA era inca o competitie cu sanse majore la corectitudine si fair-play. O fi la fel si acum. O buna vreme nu a fost. Nu intru in detalii ca nu are sens. Noi stim multe de la fata locului, altii stiu multe din povesti. E o mare diferenta.

CNCA capata statut juridic in secunda in care este nevoie de acesta. Obtinem si 2-3 afilieri internationale fara nici o problema. Ne umplem de sigle si chestii oficiale in 2-3 saptamani, de nu o sa le retineti pe toate.

Ce gasiti in CNCA si nu gasiti in alte competitii? Ce face ca CNCA sa fie cel mai mare si mai puternic format de competitie Car Audio din Romania? Simplu. :)

Numarul participantilor, calitatea instalatiilor si nivelul rezultatelor. Sunt lucruri masurabile, nu pareri sau presupuneri. Iar ca sa bati toate aceste cifre trebuie sa vii cu mai mult decat un simplu text cu iz ieftin de marketing. E nevoie de multa munca si multa implicare. Stii cum zic? Sau.. nu prea. :) Compara rezultatele de anul asta de la EMMA cu alea de la CNCA de acum 4 ani, poate vezi vreo asemanare. ;)

Cat despre "mocangeala" cu cazare moca si mai stiu eu ce, foarte bine, accept ideea pur romaneasca. Inteleg si disperarea unor organizatori pregatiti sa ofere astfel de bonusuri ca sa mai atraga 2-3 masini "straine". Cand o sa primesti acelasi tip de tratament la o competitie MARE de afara, o sa-l ofere si CNCA. Sa ma anuntati si pe mine. :-) Pana una alta CNCA se sustine exclusiv pe sprijinul acordat de competitori, iar sprijinul pe care-l obtinem din partea unor importatori se intoarce tot catre acesti competitorii, lucru mai evident in curand. Nu facem bussines din asta, spre deosebire de alte "branduri". :)

Cat despre regulament, cel putin cel de la SPL foloseste o metoda UNICA de incadrare in clase, fara nici o legatura directa cu alt format de competitie. Iti spune asta omul care a scris regulamentul si care intamplator le mai stie foarte bine si pe celelalte. Pot chiar sa adaug ca regulamentul SPL de la CNCA ofera unele dintre cele mai echilibrate rezultate pe clase, comparativ cu multe alte formate. Culmea, fara un statut legal. :-)

Asa ca dragilor, daca doriti un format bine implementat la nivel NATIONAL, unde se stabilesc recordurile NATIONALE, unde se observa cresteri constante de nivel si unde se intalnesc marea majoritate a competitorilor, puteti sa optati pentru CNCA.

Daca doriti orice alta competitie cu camasi frumoase si sigle europene, aveti de unde sa alegeti. Nu va obliga nimeni la nimic. Va rog doar sa faceti alegerile in liniste, ca sa nu deranjati oamenii care muncesc.

PS: Revin la aia cu statutul. O data cu inscrierea membrilor (vezi procedura deja inceputa) o sa existe si un statut de Asociatie cu mai mult de un membru, spre deosebire de EMMA Romania. :) Plus 2-3 afilieri cu un producator mare de aparate de masura si o competitie de afara. Pana cand ne ocupam noi de asta, puteti sa va ocupati si voi de cei ce conteaza de fapt cel mai mult. Competitorii si rezultatele lor!

Multa bafta!

Daca tot zici ca este atat de bine structurat regulamentul CNCA de ce nu postezi o copie a acestuia pentru al putea citii si noi competitorii nu ? Ca doar trebuie sa stim ce se puncteaza si se depuncteaza. A doua chestie nu ma intereseaza cazarea gratuita era doar inca o chestie pe care alte competitii o ofera si ca tot venii vorba de EMMA acestia iti ofera aceasta cazare si daca ajungi in finala Europeana a EMMA. Ce-a de-a treia problema cu ce ma motivezi tu CNCA pe mine concurent sa vin la concursul organizat de tine ?

zuzu7rullz 03-05-12 18:24

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5008281)
Tocmai am aflat ca esti proaspat dealer GZ. M-am lamurit, nu mai am nimic de comentat. :lol:

Si care ar fi problema daca as fi dealer GZ. Ce ai tu cu GZ ? Pe langa faptul ca vand GZ sunt si eu participant la diferite competitii si sunt deschis la cat mai multe competitii dar acest CNCA nu ma ipresioneaza cu nimic. Ca sa-ti bat un apropo direct fara sa dau nume eu nu iau sisteme audio din magazin mi le pun pe masina, ma duc particip cu ele la concurs scot un scor foarte mare in comparatie cu cei care au investit bani in masina lor si dupa aceea le pun inapoi la vanzare.

P.S Scz de double post

ReLLaXX 03-05-12 18:28

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008289)
Daca tot zici ca este atat de bine structurat regulamentul CNCA de ce nu postezi o copie a acestuia pentru al putea citii si noi competitorii nu ? Ca doar trebuie sa stim ce se puncteaza si se depuncteaza. A doua chestie nu ma intereseaza cazarea gratuita era doar inca o chestie pe care alte competitii o ofera si ca tot venii vorba de EMMA acestia iti ofera aceasta cazare si daca ajungi in finala Europeana a EMMA. Ce-a de-a treia problema cu ce ma motivezi tu CNCA pe mine concurent sa vin la concursul organizat de tine ?

Daca ai citit textul de mai sus si nu te-am motivat cu nimic, nici nu-mi doresc sa te motivez cu ceva. :) In rest, te las cu ale tale si cu dreptatea ta.

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008314)
Si care ar fi problema daca as fi dealer GZ. Ce ai tu cu GZ ? Pe langa faptul ca vand GZ sunt si eu participant la diferite competitii si sunt deschis la cat mai multe competitii dar acest CNCA nu ma ipresioneaza cu nimic. Ca sa-ti bat un apropo direct fara sa dau nume eu nu iau sisteme audio din magazin mi le pun pe masina, ma duc particip cu ele la concurs scot un scor foarte mare in comparatie cu cei care au investit bani in masina lor si dupa aceea le pun inapoi la vanzare.

P.S Scz de double post

Nu e nevoie sa-mi bati apropo-uri directe, poti sa-mi dai exemple directe, ca sa-ti combat povestile cu putina realitate. :) Cat despre restul, inca o data, te las pe tine cu dreptatea ta. E mai sanatos asa. :)

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008289)
Daca tot zici ca este atat de bine structurat regulamentul CNCA de ce nu postezi o copie a acestuia pentru al putea citii si noi competitorii nu ? Ca doar trebuie sa stim ce se puncteaza si se depuncteaza.

Regulamentele CNCA sunt postate pe aceasta sectiune de mai bine de 3 ani, cu update in fiecare an. La fel si copii dupa toate fisele de jurizare de la fiecare etapa. Mai mult decat in alte parti, nu crezi? ;) Vrei link-uri exacte? Te sun sa ti le citesc? :-)

alex_bmw1992 03-05-12 18:45

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5008273)
:lol::lol adica tu meri la o competitie doar ca iti da cazare gratuita? :))
...

pentru unii este si asta o mare problema, u probabil nu ai de unde sa stii treaba asta ;)
Si nu e vorba neaparat de cazare GRATUITA, dar sa fie GARANTATA la un hotel sau ceva pentru toti participantii.
ps: nu am nimic nici cu CNCA nici cu EMMA, nu sunt de.al nimanui :))

ReLLaXX 03-05-12 18:52

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 5008347)
pentru unii este si asta o mare problema, u probabil nu ai de unde sa stii treaba asta ;)
Si nu e vorba neaparat de cazare GRATUITA, dar sa fie GARANTATA la un hotel sau ceva pentru toti participantii.
ps: nu am nimic nici cu CNCA nici cu EMMA, nu sunt de.al nimanui :))

Au fost cazuri cand am organizat necesarul de cazare pentru toti participantii, atunci cand listele de necesar s-au facut din timp (asta tine exclusiv de organizarea participantilor) si atunci cand conditiile au permis acest lucru. Nu-mi aduc aminte ca cineva sa fi cerut autor pe partea asta si sa nu-l fi primit. La fel, au fost cazuri cand s-au putut oferta locuri de cazare la pret redus. Cei care au participat in ultimii ani, stiu. Altii... presupun. :)

Pot doar sa spun ca in CNCA lucrurile se desfasoara in conformitate cu realitatea. Daca mi se permite o exprimare asa pompoasa. :)

alex_bmw1992 03-05-12 18:56

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 5008358)
Au fost cazuri cand am organizat necesarul de cazare pentru toti participantii, atunci cand listele de necesar s-au facut din timp (asta tine exclusiv de organizarea participantilor) si atunci cand conditiile au permis acest lucru. Nu-mi aduc aminte ca cineva sa fi cerut autor pe partea asta si sa nu-l fi primit. La fel, au fost cazuri cand s-au putut oferta locuri de cazare la pret redus. Cei care au participat in ultimii ani, stiu. Altii... presupun. :)

Pot doar sa spun ca in CNCA lucrurile se desfasoara in conformitate cu realitatea. Daca mi se permite o exprimare asa pompoasa. :)

nu am spus.o drept un apropo cum ca nu se ofera cazare la cnca. Pur si simplu am spus cum ar fi bine. Nu am participat pana acum la cnca deci nu am de ce sa comentez despre asta, deocamdata nu stiu cum sta treaba sa.mi pot da cu parerea.

ReLLaXX 03-05-12 19:01

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 5008365)
nu am spus.o drept un apropo cum ca nu se ofera cazare la cnca. Pur si simplu am spus cum ar fi bine. Nu am participat pana acum la cnca deci nu am de ce sa comentez despre asta, deocamdata nu stiu cum sta treaba sa.mi pot da cu parerea.

Te-am inteles. :) Nu se ofera cazare la nici o competitie mare si sanatoasa la nivel International. Am expus mai sus cazurile in care se folosesc astfel de miscari motivationale. ;) Cine isi permite, sa le foloseasca. Prefer o competitie cu zeci de competitori si rezultate de top decat o competitie cu o mana de oameni, rezultate medii si cazare gratuita. Umila mea parere.

Astept sa ne vedem la prima etapa CNCA. :)

Bigu 03-05-12 20:23

@zuzu7rullz
Esti prea tanar, halesti abureli cu lopata din pacate :)
Exista viata si in afara cutiutei in care te-ai inchis!
Stai linistit, nu esti primul si probabil nici ultimul care serveste "severine"...

B-11-AYG 03-05-12 20:43

1 Attachment(s)
severine :lol:

zuzu7rullz 03-05-12 21:06

Din cate vad se pare ca toti aveti ceva cu mine... dragut. Nu vreau sa atac pe nimeni sau nici o idee de competitie doar ca ma deranjeaza toate aceste "competitii" de doi bani. Revenind la subiectul cazare mie unul asa mi se pare normal ca pentru participantii acestui Event daca-i pot spune asa sa oferiti nu neaparat cazare gratuita dar macar un discount... si aici fac o mica paranteza, nu cunosc foarte bine costurile acestui Event dar daca tot vreti sa faceti ceva puneti mai baieti si ceva de la voi din buzunar pe langa taxa de inscriere sau daca deja puneti... incercati sa puneti putin mai mult sau gasiti-va niste sponsori... vad ca este pe aici si Domnu' Bigu de la DD... domnule dumneavoastra chiar nu ve permiteti o sponsorizare??? si aici nu vorbesc pentru mine pentru ca nu stau in 50 de euro pentru o noapte dar sunt alte persoane care nu-si permit in momentul asta sa dea acesti bani si aici fac directa referire la Andrei care si-a amanat venirea pentru duminica tocmai din acest motiv.

Revenind la domnu' Bigu... Domnule stai tu linistit ca nu sunt inchis intr-o cutie si nu-ti mai da tu parerea cu privire la ce cunostinte am eu sau cat de bine stiu eu cum este lumea... Si daca chiar vrei sa stii da sustin Severinu'...e vreo problema in asta si nu am inteles eu ???

P.S. Eu la scoala am invatat sa vorbesc doar atunci cand sunt intrebat... s-au te-ai simtit cumva cand am pomenit de participat cu produse din magazin si dupa puse la loc in vitrina ?
Merci !

Lucrul care m-a dernajat cel mai mult este numele. Vreau si eu doua motive cu ce drept ati ales voi numele de CNCA- Campionatul National.... de unde pana unde campionatul national e sustinut de cine si cu ce ??? de niste baieti din spatele blocului care au participat la niste competitii car audio si s-au hotarat la o tigara sa organizeze si ei o astfel de competitie ?? in care nu pot oferii nici macar niste conditii minime pentru participanti ???

Bigu 03-05-12 21:27

Avand in vedere ca esti la postul nr4 din activitatea ta pe acest forum si ca arunci cu povestioare nefondate asta spune multe despre tine, sa revenim:
1. Ai habar de costurile minime ale unei etape de dimensiunea CNCA ? Ai habar de cati bani scap eu si cu inca cateva persoane la sfarsit de eveveniment dupa ce fiecare om isi primeste cupa? Fie ea si gratuit prin curier rapid?
2. Detaliaza despre partea cu produsele din magazin ca nu prea am inteles-o.

PS: Cat despre sustinerea ta a importatorului gz si "proprietarului" emma nu pot decat sa te felicit si va doresc colaborare placuta!

ReLLaXX 03-05-12 21:30

Quote:

Originally Posted by zuzu7rullz (Post 5008507)
Din cate vad se pare ca toti aveti ceva cu mine... dragut. Nu vreau sa atac pe nimeni sau nici o idee de competitie doar ca ma deranjeaza toate aceste "competitii" de doi bani.

Vorbesti de astea europene prezente prin Romania... sau? :)

Revenind la subiectul cazare mie unul asa mi se pare normal ca pentru participantii acestui Event daca-i pot spune asa sa oferiti nu neaparat cazare gratuita dar macar un discount... si aici fac o mica paranteza, nu cunosc foarte bine costurile acestui Event

Deci vorbesti in necunostinta de cauza. :)

dar daca tot vreti sa faceti ceva puneti mai baieti si ceva de la voi din buzunar pe langa taxa de inscriere sau daca deja puneti... incercati sa puneti putin mai mult sau gasiti-va niste sponsori...

3 ani de zile am tot pus din buzunar, nu au existat taxe, s-a oferit tot sprijinul posibil si am avut chiar etapa sponsorizata de DD cu premii in valoare de peste 8000 RON (adica 80 milioane lei vechi). Mai stii altele care se lauda cu ceva similar? Nu cred. Sprijinul sponsorilor de anul acesta va fi folosit exclusiv in interesul competitorilor. Ce si cum... surpriza. :)

vad ca este pe aici si Domnu' Bigu de la DD... domnule dumneavoastra chiar nu ve permiteti o sponsorizare???

Am raspuns mai sus, apropo de DD.

si aici nu vorbesc pentru mine pentru ca nu stau in 50 de euro pentru o noapte dar sunt alte persoane care nu-si permit in momentul asta sa dea acesti bani si aici fac directa referire la Andrei care si-a amanat venirea pentru duminica tocmai din acest motiv.

Cazurile speciale primesc atentie speciala. Tu nu ai de unde sa stii, dar iti spun eu. ;)

Revenind la domnu' Bigu... Domnule stai tu linistit ca nu sunt inchis intr-o cutie si nu-ti mai da tu parerea cu privire la ce cunostinte am eu sau cat de bine stiu eu cum este lumea... Si daca chiar vrei sa stii da sustin Severinu'...e vreo problema in asta si nu am inteles eu ???

Nu e nici o problema ca tu sustii Severinul, asa cum nu e o problema ca MAJORITATEA nu-l sustine. Poate o sa intelegi de ce. Ne respectam reciproc punctul de vedere. Mi se pare cel mai ok. :)

P.S. Eu la scoala am invatat sa vorbesc doar atunci cand sunt intrebat... s-au te-ai simtit cumva cand am pomenit de participat cu produse din magazin si dupa puse la loc in vitrina ?
Merci !

Este un forum public, unde in nici un caz nu decizi TU cine si cand are de vorbit. In nota comunista a mesajului tau ar trebui sa-ti sterg postarile si sa-ti dau un ban permanent. Mai departe, sa-ti iubesti sursele, Bigu are un magazin si un atelier de montaj, iar toate sculele lui sunt cumparate, achitate si ale lui. Ce face cu ele si unde le pune dupa aia il priveste exclusiv. Ca face ce face pe banii lui, nu pe ai tai.

Lucrul care m-a dernajat cel mai mult este numele. Vreau si eu doua motive cu ce drept ati ales voi numele de CNCA- Campionatul National.... de unde pana unde campionatul national e sustinut de cine si cu ce ??? de niste baieti din spatele blocului care au participat la niste competitii car audio si s-au hotarat la o tigara sa organizeze si ei o astfel de competitie ?? in care nu pot oferii nici macar niste conditii minime pentru participanti ???

Acum 4 ani de zile ne-am asumat un nume. Dupa 4 ani de zile pot sa-ti spun ca ne ridicam la nivelul lui. Anul trecut a fost competitia cu cele mai multe etape, cei mai multi participanti si cele mai mari rezultate din Romania. De departe. Iar anul acesta o sa fie mult mai mare. !! Baietii aia din spatele blocului sunt competitorii de Car Audio din Romania !!, oamenii care ar fi trebuit sa aiba un cuvant de spus in orice asociatie din domeniu. Mai putin in cazul asociatiilor cu un singur membru.

Cateva sute de lei costa un statut juridic si o inregistrare de brand la OSIM. Stii cat costa sa aduci o competitie acolo unde este Campionatul National de Car Audio? Nu stii, fiindca nici o alta competitie nu este si nu a fost acolo.

Ideea este ca lipsa asta majora de respect fata de MAJORITATE pune EMMA acolo unde este. Pe scurt, datorita personajelor ca tine CNCA poate sa fie si este Campionatul National de Car Audio. Inca o data, citeste si retine:

Competitia cu cele mai multe etape, cei mai multi participanti si cele mai mari rezultate din Romania. De departe. :)

Ultimul meu raspuns pe tema asta. Voi muta discutiile in topicul cu "severine". :) Te lamuresti tu in timp, si daca nu te lamuresti, multa bafta si spor la munca!

zuzu7rullz 03-05-12 21:34

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 5008538)
Avand in vedere ca esti la postul nr4 din activitatea ta pe acest forum si ca arunci cu povestioare nefondate asta spune multe despre tine, sa revenim:
1. Ai habar de costurile minime ale unei etape de dimensiunea CNCA ? Ai habar de cati bani scap eu si cu inca cateva persoane la sfarsit de eveveniment dupa ce fiecare om isi primeste cupa? Fie ea si gratuit prin curier rapid?
2. Detaliaza despre partea cu produsele din magazin ca nu prea am inteles-o.

PS: Cat despre sustinerea ta a importatorului gz si "proprietarului" emma nu pot decat sa te felicit si va doresc colaborare placuta!

1. Ce anume iti spune faptul ca nu am avut activitate pe acest forum ? Este singurul forum din Romania sau ce ? daca nu am activitate pe 4tuning nu am cultura generala ? Daca te uiti am contul de ceva timp dar am citit si am tacut. Dupa cum am mai zis nu am idee de costurile acestui Event tocmai deaia gasiti-va sponsori sau nu stiu voi sunteti organiztorii voi descurcati-va.... nu e suficient ca la acest eveant sa vina toti din Bucuresti care au ceva bass pe masina..(un SAL cu 150 de lei sau un Sony Xplood cu 180 de lei luat din piata) mai sunt si alte orase in Romania

2. Nu am nimic de detaliat

3. Nu mi-ai raspuns nimic despre cum si de unde ati ales numele... CNCA?

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning