![]() |
Re: CNCA 2012 - Program si etape
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: hai ca asta deja le-a depasit pe toate :)) adica tu meri la o competitie doar ca iti da cazare gratuita? :)) la orice ora se aduna mai multe masini la cnca decat la emma deci nu vad dc esti asa frustrat... 90% din participanti care participa regulat la competitii, nu merg doar pt 1 cupa, lumea merge pt a sta la un loc cu prietenii. este cam ciudat ca la primu post direct ataci pe cineva... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S Scz de double post |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si nu e vorba neaparat de cazare GRATUITA, dar sa fie GARANTATA la un hotel sau ceva pentru toti participantii. ps: nu am nimic nici cu CNCA nici cu EMMA, nu sunt de.al nimanui :)) |
Quote:
Pot doar sa spun ca in CNCA lucrurile se desfasoara in conformitate cu realitatea. Daca mi se permite o exprimare asa pompoasa. :) |
Quote:
|
Quote:
Astept sa ne vedem la prima etapa CNCA. :) |
@zuzu7rullz
Esti prea tanar, halesti abureli cu lopata din pacate :) Exista viata si in afara cutiutei in care te-ai inchis! Stai linistit, nu esti primul si probabil nici ultimul care serveste "severine"... |
1 Attachment(s)
severine :lol:
|
Din cate vad se pare ca toti aveti ceva cu mine... dragut. Nu vreau sa atac pe nimeni sau nici o idee de competitie doar ca ma deranjeaza toate aceste "competitii" de doi bani. Revenind la subiectul cazare mie unul asa mi se pare normal ca pentru participantii acestui Event daca-i pot spune asa sa oferiti nu neaparat cazare gratuita dar macar un discount... si aici fac o mica paranteza, nu cunosc foarte bine costurile acestui Event dar daca tot vreti sa faceti ceva puneti mai baieti si ceva de la voi din buzunar pe langa taxa de inscriere sau daca deja puneti... incercati sa puneti putin mai mult sau gasiti-va niste sponsori... vad ca este pe aici si Domnu' Bigu de la DD... domnule dumneavoastra chiar nu ve permiteti o sponsorizare??? si aici nu vorbesc pentru mine pentru ca nu stau in 50 de euro pentru o noapte dar sunt alte persoane care nu-si permit in momentul asta sa dea acesti bani si aici fac directa referire la Andrei care si-a amanat venirea pentru duminica tocmai din acest motiv.
Revenind la domnu' Bigu... Domnule stai tu linistit ca nu sunt inchis intr-o cutie si nu-ti mai da tu parerea cu privire la ce cunostinte am eu sau cat de bine stiu eu cum este lumea... Si daca chiar vrei sa stii da sustin Severinu'...e vreo problema in asta si nu am inteles eu ??? P.S. Eu la scoala am invatat sa vorbesc doar atunci cand sunt intrebat... s-au te-ai simtit cumva cand am pomenit de participat cu produse din magazin si dupa puse la loc in vitrina ? Merci ! Lucrul care m-a dernajat cel mai mult este numele. Vreau si eu doua motive cu ce drept ati ales voi numele de CNCA- Campionatul National.... de unde pana unde campionatul national e sustinut de cine si cu ce ??? de niste baieti din spatele blocului care au participat la niste competitii car audio si s-au hotarat la o tigara sa organizeze si ei o astfel de competitie ?? in care nu pot oferii nici macar niste conditii minime pentru participanti ??? |
Avand in vedere ca esti la postul nr4 din activitatea ta pe acest forum si ca arunci cu povestioare nefondate asta spune multe despre tine, sa revenim:
1. Ai habar de costurile minime ale unei etape de dimensiunea CNCA ? Ai habar de cati bani scap eu si cu inca cateva persoane la sfarsit de eveveniment dupa ce fiecare om isi primeste cupa? Fie ea si gratuit prin curier rapid? 2. Detaliaza despre partea cu produsele din magazin ca nu prea am inteles-o. PS: Cat despre sustinerea ta a importatorului gz si "proprietarului" emma nu pot decat sa te felicit si va doresc colaborare placuta! |
Quote:
|
Quote:
2. Nu am nimic de detaliat 3. Nu mi-ai raspuns nimic despre cum si de unde ati ales numele... CNCA? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning