![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
arata din ce in ce mai bine... felicitari.:D
carcotasii sa mai astepte pana cand spune zozo ca e gata...;) |
faza cu p.......e caterinca ...:)))))))) au facuto 2 gagici ..proba de lucru ...
vad ca unii au pus botu la ea ...sa nu credeti ca va ramane acolo ....ca " boss"..nu e asa batut in cap |
materialul pe care il foleseti u la mulaje se incalzeste destul de tare dupa aplicare nu ?? si trebuie sa astepti sa se raceasca pentru a-l rascheta nu ?
|
Quote:
|
Super tare frate:))))....cred ca multe femei si-ar dori o masina ca asta:))....
|
3 Attachment(s)
ma apropii de final inca o zi de lucru si basta,incepem la capota motor:))
|
ooo da ....chiar va rupe tot....ceva misto cu gust....BV Doctore....ceva ce nu s-a mai vazut pana acum...felicitari
|
1 Attachment(s)
in loc de p''a va avea ceva mai interesant:))
|
imi place cum l-ai finisat ce nu imi place ca ai iesit mult rau in afara dar gusturile nu se discuta spor la treaba
|
Quote:
|
Quote:
|
zozo!mie unu nu-mi place deloc.pana acuma am mai sperat ca da de echilibrezi masca aia haotica dar din contra deja nici bara nu mai are de aface cu masina.va fii o masina cu care vei soka lumea dar parerea mea ca e total fara gust si mai e si inutila.ai avut cateva virtuale facut de baieti care erau mult mai reusite si sunt sigur ca i-ai dezamagit!la interior am vazut doar fetele de usi cu pacalici aia nici aia nu-mi plac deloc !!anu trecut multi au contestat ca ai acstigat cu cadilacul parerea mea ca ai meritat premiile luate,dar anu asta risti prea mult cu extremitatea asta si sar putea sa nu iasa bine!!dar astai treaba ta!!!!
|
..pariu ca dupa ce o sa o vezi terminata o sa iti placa?
|
Quote:
|
poate nu vinzi oua,dar nu poti patrunde in mintea mea sa-ti dai seama cum va arata bara in final,si capota fata,si in final toata masina,
vad ca te roade rau ca fac ceva mai unicat,iar parerile lasale la final. cat e tara asta de mare cred ca eu am avut curaj sa fac o bara cu technologia asta care este cea mai valabila ,dar tre sa ai mana ca aici nu avem schenere si roboti daca sti la ce ma refer. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning