![]() |
Nu mai mintzii ca am facut baie si in baraj cand au venit AfterDark Arad 8)
|
Re:
Quote:
Iti era urat ca imputi masina lui Criss :lol: |
Bianca nu o zis nimic cand o mers cu mine in spate. :peace: Porcule!! Itzi dai femeia pe un BMW 325i coupe cameleon perlat :punch:
|
ba muicane de ce nu pui si tu niste poze cu masina ta ca am auzit ca ii cel mai fain logan din oras sa vada si ochii mei. fa o poza si la jantele alea adevarate sa le vad si eu ca am auzit ca le lauzi de numa.
|
Re:
Dacicule vad ca ti-ai pus neoanele 8) Pune o poza sa le vedem si noi.
|
3 Attachment(s)
nu is prea reusite pozele
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: probabil de aia a fost asa atrasa de masina tipa care a cumparat-o :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
1+1 = 2 Masina aia ii a lu` taicamio, dar tot ii mai tare ca a ta.. si daca vrei iti insir.. :)... Ca tot comentezi atat degeaba .. 1) Cand o sa se auda muzica la tine ca in masina aia, poti comenta. 2) Cand o sa ai jante de aluminiu, poti comenta 3) Cand o sa ai geamuri ionizate poti comenta 4) Sa nu vorbim de interior.. 5) Ultimul dar nu cel din urma, CAND O SA MEARGA LOGANU TAU CA ASTA, poti comenta:) Mersi :) Sper sa nu mai faci comentarii inutile:) Mersi! |
1 Attachment(s)
oare jantele astea din poza is de tabla
|
pune o poza cu jantele alea tari sa le vad si eu
|
Lasabd la o parte jantele, de ce nu ai comentat celelalte aspecte ?? :)
|
Mah pe mine unu m-atzi convins...imi cumpar Logan... :lol:
|
ba gym ce are in interior ca eu nu am inteles, eu am preferat sa imi cumpar neoane decat sa imi ionizez geamurile cat despre muzica am si eu un mp3 pioneer si boxe tot pioneer ca nu am tub de bass care sa se arda intr-o tura de faleza aia asa ii.
|
Re:
Quote:
|
Sa vedeti ce itzi bitzi tubuletz am io' in masina shi bubuie mancal'ar tata de nu se poate.... 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning