![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
sa faceti poze...si pentru cei care sunt departe de <casa>.....ca de exemplu la Bucuresti:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci amanam meetingu? hai ba sa fie cat mai multa lume de aici ...vad ca doar cativa scriu...ceilalti nimic... hai sa bem un ceai ceva..poate de festivalu berii bagam si un mic :)
|
iar il amanam ?? din amanare in amanare nu facem nimik
|
Stiu :( dar uite ca nu se inghesuie nimeni sa zica ceva concret...o data in care ar disponibili mai multi...tu ai putea venii sambata? eu n-am avut onoarea sa-ti vad m3-u ...poate acuma!
Hai sa vedem ce mai zic si ceilalti ..eu as ca fi la lucru sambata dar cumva tot ajung eu...mai tarziu dar ajung ;) oricand count me in!! |
Duminica anyone? Oricum, o sa fie cam aiurea de ales locatia, mai ales ca e si festivalu' berii, alea-alea...
|
bine ca e festival... eu zic sa ne intalnim... la o bere :)
|
Quote:
|
Booonnnnnn...bereee...mici............viata buna........aaaaa unde e festivalu berii???????? :D
|
Quote:
|
Vin si eu seara, din pacate adica din fericire pentru noile mele rate eu o sa trebuiasca sa merg Sambata de dimineata la lucru.
Daca vreti sa va intalniti Vineri sa-mi ziceti ca am o mobila de coborat de la etajul 3 si n-am oameni :peace: |
Sa inteleg ca vineri iese din discutie, nu? :D
|
dap eu zic ca iese pt ca vineri avem treaba la dadi :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning